palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A szeretet nem fogy el, bennünk él alkotói pályázat

A szeretet nem fogy el, bennünk él alkotói pályázat gyermekeknek és felnőtteknek. SZERETET – e témában hirdetünk meg egy óriási téli pályázatot minden olvasónknak. Kicsik és nagyok pályázhatnak a következő műfajokban. A szeretetről szóljon a pályázat, írhattok igaz történetet, kitaláltat, a lényeg, hogy bizonyítsa a SZERETET szükségét, erejét, varázsát.

Műfajok:

  • vers, novella, próza (írhattok rímes és szabad verset is, rövid vagy hosszabb elmélkedést, mesét, történetet, terjedelem: min. 10 sor, max. 100 sor)
  • riport, interjú (a szeretetről szóljon, készíthettek interjút a tanítótokkal, egy idős emberrel, egy kisgyerekkel, írhattok egy gyermekotthonról, nyugdíjasklubról, kórházról, a lényeg: a szeretet érződjék az írásból)
  • rajz, fotó (bármilyen stílus lehet, a szeretetet millióféleképpen ki lehet fejezni, megkötés nincs)

Kategóriák

  • GYERMEKKATEGÓRIA: 6-tól 12-éves korig (kicsik), 13-tól 18-éves korig (nagyok)
  • FELNŐTT KATEGÓRIA: (18 ÉV FÖLÖTTIEK)

A PÁLYÁZAT TÁRSSZERVEZŐJE A SEHOLSZIGET ÉLMÉNYPARK.

ZSŰRITAGOK: Széll Barnabás (reklám-marketing ügyintéző, Seholsziget Élménypark), Vető Márta (textilművész, Bécs), Sárközi Mária (Zeneker Kiadó), Csapó Judit festőművész, Oros-Zalaba Zsuzsa író

A pályázat 2012. június 30-ig tart, leveleiteket folyamatosan a csutkamano@freemail.hu címünkre várjuk SZERETET PALYAZAT jeligével.

Meggyőződésünk, hogy a szeretettel foglalkozni kell. Inkább ezen törjük a fejünket, mint egyéb fontos vagy nem fontos dolgokon. A szeretetről varázslatos érzés töprengeni, képzelegni, beszélni és írni. Átérezni pedig maga az igazi csoda!

2012 legyen a SZERETET ÉVE!

Díjat adó partnereink almenünket február elsejétől indítjuk, itt folyamatosan értesülhettek arról, hogy milyen díjakkal jutalmazzuk majd a tehetséges és nyertes alkotások szerzőit.

Forrás: http://www.csutkamano.hu/