palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A téma az utcán hever! Street art pályázat a víz jegyében

A téma az utcán hever! Az utcai művészet egy-egy köztéren található látvány újragondolása, átértelmezése. Járjatok nyitott szemmel az utcán, fotózzatok és otthon leheljetek a szerkesztőprogrammal vagy más szabadon választott technikával új életet a képbe, adjatok értelmet a lefotózott látványnak! Bár a street art eredetileg az „utca festését” is jelenti, mi erre nem buzdítanánk benneteket, hiszen ez is egyfajta környezetszennyezés lenne. A téma a Víz Világnap szlogenje, a vizes együttműködés, vagy más vízzel kapcsolatos problémára való figyelemfelhívás, vízért való összefogásra buzdítás legyen.

Fogalmazzátok meg röviden, a kép mondanivalóját is. A mellékelt fotókat ötletadónak szánjuk.

Jelentkezni egyénileg, középiskolás, illetve felnőtt korosztályban lehet.

A pályamunkákat .jpg formátumban (max. 2 MB), az alábbi címre küldjétek: streetart@dunamuzeum.hu

A pályázathoz a következő adatokat kérjük csatolni: név, korosztály/ kategória, pontos internetes elérhetőség, a helység ahol a pályázó él.

Beküldési határidő: 2013. március 11. (hétfő), 08:00.

Díjazás, nyeremények, értesítés: A meghirdetett pályázatokban korosztályok szerint a zsűri által legjobbnak ítélt első három helyezettet fogjuk díjazni. A legjobbnak talált munkák a Duna Múzeum honlapján egész évben láthatóak lesznek. A díjazottakat e-mailben fogjuk értesíteni 2013. március 18. hétfő 12h-ig. A díjazottak március 21-én csütörtökön Budapesten, a Vidékfejlesztési Minisztérium dísztermében ünnepélyes keretek közt vehetik át a jutalmakat, majd ezt követően egy Parlamenti sétára invitáljuk őket

 Forrás: A téma az utcán hever! Street art pályázat a víz jegyében