palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Adományvonal pályázat

Egyedülálló adományszerzési lehetőség civileknek a Telekomtól. A 1788-as hívószám már szinte fogalommá vált az országban: a kezdeményezés elérhetővé és valóságossá teszi minden magyar állampolgár számára, hogy hozzájáruljon fontos, társadalmi szintű problémák megoldásához. Ebben természetesen kulcsszerepet játszanak azok a non-profit szervezetek, amelyek részt vesznek az Adományvonal programban. 2012 lesz az utolsó olyan év, amikor a hello holnap! Adományvonal a 1788-as hívószámon működhet.

2012-ben tehát még lesz lehetőségük a közhasznú szervezeteknek arra, hogy a 1788-as számon való adománygyűjtéssel kerüljenek közelebb nemes céljaik megvalósításához, a Telekom és az emberek támogatásával. Mi, a hívószámon túl televízióban bemutatásra kerülő társadalmi célú reklám, valamint online hirdetés elkészítésével és médiavásárlással járulunk hozzá, hogy minél több segíteni akaró emberhez jusson el a támogatottak üzenete.

Kedves Civilek, most rajtatok a sor, hogy éljetek a lehetőséggel! 2011. November 9-ig küldjétek be a 2012-es évre szóló pályázatotokat a helloholnap_adomanyvonal@telekom.hu címre. Olyan programokat várunk, amelyek fókuszában a fenntarthatóság témakörébe tartozó témák állnak, különös tekintettel az önkéntességre, az esélyegyenlőségre, a klíma- és környezetvédelemre. Készüljetek fel rá, hogy személyes beszélgetésre is sor kerülhet, ha a kuratórium nem tud dönteni a beérkezett pályázatok között. Az első és legfontosabb feladat azonban a pályázati adatlap kitöltése, amelyet a lenti linkek között találtok.

 

Forrás: http://www.helloholnap.hu/