palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Együttható pályázat

Az OTP Bank a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvánnyal együttműködésben Együttható néven pályázatot hirdet civil szervezetek; alapítványok, egyesületek számára 3-5 millió forintos vissza nem térítendő támogatásért. A kezdeményezéshez médiapartnerként csatlakozott a magyar médiapiac két meghatározó szereplője az Origo és a TV2.

Pályázati határidő: 2011. november 18

Az OTP Bank a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvánnyal együttműködésben Együttható néven pályázatot hirdet civil szervezetek; alapítványok, egyesületek számára 3-5 millió forintos vissza nem térítendő támogatásért. A kezdeményezéshez médiapartnerként csatlakozott a magyar médiapiac két meghatározó szereplője az Origo és a TV2.

A magyar gazdasági élet meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk és elkötelezettek vagyunk a társadalmi felelősségvállalás mellett. Ennek megfelelően kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy szerepet vállaljunk a közösség életében felmerülő problémák enyhítésében és a fontos közösségi ügyeket szolgáló pozitív kezdeményezések támogatásában.

Mi a pályázati program célja?
Kezdeményezésünk elsődleges célja olyan ügy, kezdeményezés támogatása, amely a közösség szempontjából kiemelt jelentőségű. Emellett fontosnak tartjuk, hogy aktívan támogassuk a társadalmi felelősségvállalás és az önkéntesség széles körű népszerűsítését, terjedését. Ennek érdekében a pályázat során legfeljebb 30 kiválasztott projektötletet bemutatunk az OTP Bank Facebook Oldalán és az Oldal rajongói szavazatukkal támogathatják a pályázatokat, ezzel is kifejezve, hogy mely ügyek fontosak számukra. Emellett az Oldalon önkéntesnek is jelentkezhetnek a számukra szimpatikus szervezetekhez.

Kik vehetnek részt a pályázatban?
Ha 2010. január 1. előtt jogerősen nyilvántartásba vett alapítványod, egyesületed olyan ügyet támogat, amely pozitív hatással lehet egy nagyobb közösség életére, és van egy projektötleted, amelynek megvalósításával egy sokakat érintő probléma közelebb kerülhet a megoldáshoz, küldd el nekünk pályázati anyagodat, és nyerd meg a megvalósításhoz szükséges összeget!

Milyen projekttel vehetsz részt a programban?

  • A pályázat témája kötöttségek nélküli; projekted bármilyen közhasznú tevékenységre épülhet.
  • A pályázat tárjon fel és mutasson be egy olyan problémát, amely jelen van mindennapi életünkben.
  • Megvalósítása esetén a projektnek legyen fenntartható és hosszú távú hatása a közösségre, a környezetre.
  • Közhasznú szervezeted rendelkezzen egy részletes projekt-, ütem- és költségvetési tervvel, amely bemutatja, hogyan oldanátok meg az adott problémát.
  • A pályázat megvalósításában aktívan vehessenek részt önkéntesek.
  • Projekted bruttó 3-5 ötmillió forint közötti összegből megvalósítható legyen.

Mi a pályázat menete?
Töltsd fel pályázatodat október 28. és november 18. 12:00 óra között az OTP Bank Facebook oldalán (www.facebook.com/otpbank.hu) található Együttható alkalmazásba! A beérkezett projektekből szakmai partnerünk, a NIOK Alapítvány döntése alapján kerül kiválasztásra az a legfeljebb 30 pályázat, amelyre az OTP Bank Facebook közösségének tagjai szavazhatnak. A zsűri elé az az öt pályázat kerül, amely a legtöbb szavazatot kapja. A pályázatok szóbeli prezentálását követően a zsűri ezek közül választja ki a nyertes pályázót.

A nyertes részére az OTP Bank biztosítja a pályázatban szereplő projekt megvalósításához szükséges, bruttó 3-5 millió forintos összeget. Az öt döntős munkájáról kisfilm készül, továbbá kommunikációs felületet kapnak a kezdeményezéshez csatlakozott médiapartnereink, az Origo és a TV2 jóvoltából.

Letölthető dokumentum

együttható_reszveteliszabalyzatl[1].doc

A Pályázatban való részvétel feltételeit és bővebb információt az OTP Bank Facebook oldalán (www.facebook.com/otpbank.hu), az Együttható menüpontban találsz.

Elérhetőség/Város: Budapest
Web: www.facebook.com/otpbank.hu