palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ahogy én látom – közösségi filmkészítő pályázat

Nem állunk meg a Cinefest után, így második alkalommal írjuk ki az AHOGY ÉN LÁTOM című 3 perces közösségi filmkészítő-pályázatunkat. Nevezni egy 3 percnél nem hosszabb filmmel tudsz – műfaji megkötés nélkül. Természetesen nevezési díj nincs. Ötletelj és filmezz, még nem késtél le semmiről, ugyanis a beküldési határidő: november 11-e, éjfél. Természetesen több filmmel is jelentkezhetsz.


Nevezési díj nincs.
Nevezési határidő: 2018. november 11. éjfél

NEVEZÉS EGYSZERŰEN

Nevezésed a regisztrációs felület kitöltésével adhatod le. A nevezéskor felületünkön egyszerűen megosztod velünk a pályaműved elérési linkjét, így filmed eljut hozzánk.

ZSŰRI

A filmeket szakmai zsűri válogatja és értékeli majd a gálán, tagjait Facebook-oldalunkon fogjuk bemutatni.

DÍJÁTADÓ GÁLA ÉS BULI

A döntőbe jutó 10 versenyfilmet Budapesten, a pályázatot lezáró 2018. november 24-i díjátadó gálánkon mutatjuk be. A kötetlen programra a belépés ingyenes, regisztrációhoz kötött. Ha a vetítés után érkeznél, akkor is várunk szeretettel egy kellemes beszélgetésre – ismerj meg minket!

DÍJAZÁS

Fődíj: 300 000 Ft
Közönségdíj

NEVEZÉS

KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS

A döntőbe jutott alkotásokat az AHOGY ÉN LÁTOM hivatalos gálája után feltöltjük a Facebook és weboldalunkra is, így, ha november 24-én nem tudsz ott lenni velünk a Bem Moziban, a filmeket online is megnézheted.

Emlékeztetőül: bármennyi filmet nevezhetsz.

A filmeket szakmai zsűri válogatja és értékeli a gálán.

A döntőbe jutott filmekre a gála után Facebook-oldalunkon lájkokkal szavazhatsz. A legtöbb lájkot-szavazatot kapó film közönségdíjban részesül. A közönségszavazás a november 24-i bemutató után veszi kezdetét, szavazni egy hónapig tudsz a kedvenc filmedre.

További információ

www.kb8.hu
info@kb8.hu
KB8 Film Production – Alkotás utca 41., Budapest 1123