palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Alkotói pályázat- a Labrisz Egyesület pályázata

labriszA Labrisz Egyesület 2009. október 5 – 10. között rendezi meg a IV. LIFT Fesztivált, amely idén az „Időt-álló leszbikusok – régen és most ” mottót kapta. A fesztiválra több műfajban (képzőművészet, irodalom, zene) is meghirdetünk alkotói pályázatokat:

Kérünk, legyél aktív résztvevő a kiállításon a témához illeszkedő alkotásoddal/alkotásaiddal!

A művészeti ág és a technika szabadon választható. A beküldött anyagokat előzetes válogatás után állítjuk ki.

A kiállítás napja 2009. október 10., helyszíne a Merlin Színház (Budapest). Jelentkezésedet elérhetőségeddel (telefon, e-mail cím) és a kiállításra szánt művekről készült fotókkal együtt küldd el!

Várjuk verses, epikai vagy drámai alkotásaitokat! Az irodalmi alkotások terjedelmi korlátja: max. 5 vers, max. 5 oldal próza, max. 15 oldal dráma. Ezenkívül „SMS-alkotásokat” is várunk: legfrappánsabb csajozási dumáitokat, a legjobb SMS-rímeiteket stb. (A lényeg, hogy Ti legyetek a szerzők, és ne Ti kapjátok őket.) Itt 1 db SMS-be kell mindennek beférnie! A zsűri által legjobbnak ítélt pályaműveket a fesztivál keretében felolvassuk, és a honlapunkon is közzétesszük.
Várunk minden lelkes (szintén) zenészt, együttest és dj-t, saját szettel, aki a fesztiválon szeretne fellépni. Ha az együttes tagjai között fiúk vagy hetero lányok is vannak, az sem probléma, a lényeg, hogy leszbikus lány legyen köztetek! Jelentkezésedet elérhetőségeddel (telefon, e-mail cím) és demóval együtt küldd el, amelynek alapján döntünk a fellépésről.

A jelentkezéseket a labrisz@labrisz.hu címre várjuk.

A beadás határideje: 2009. szeptember 10.

Forrás: Labrisz Leszbikus Egyesület