palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Angyalok lencsevégen fotópályázat

angyalok-lencsevegen pályázatHa valami olyan jó, hogy nem lehet elmondani, akkor fotózd le,és küldd a foto.hu@vodafone.com címre!
A legjobb képeket kiállítjuk a Vodafone Felelősségvállalás Virtuális Facebook Galériájában.
A jótetteket meg kell ünnepelni!

Az ország tele van angyalokkal, de sokan még csak a létezésükről sem tudnak. Itt az ideje, hogy megismerjük őket. Fedezzük fel együtt a magyarországi civil szervezeteket a képek világán keresztül!

Olyan fotókat várunk, amelyek a szavaknál is jobban elmesélik, hogy mi egy-egy szervezet célja, milyenek a hétköznapjaik, mik a reményeik, milyen küzdelmeket vívnak nap mint nap, vagy épp azt, hogy kik azok, akik nélkül nem létezhetnének.

Egy mosoly, egy érintés, egy fáradt pillantás. Dolgos kezek, figyelő szemek vagy csak egy tétova gondolat egy fényképezőgép lencséjén keresztül: apró dolgok és mindennapos pillanatok, amik figyelmet érdemelnek.

A beérkezett fotókat Örkény Antal szociológus és Vancsó Zoltán fotográfus, valamint a korábbi Főállású Angyal pályázatunk egyik döntőse fogja zsűrizni. Az általuk legjobbnak ítélt képek számára létrehozunk egy virtuális galériát a Vodafone Felelősségvállalás facebook oldalán.

A galéria képeire a Vodafone Felelősségvállalás csoport tagjai leadhatják a szavazatukat. A legtöbb szavazatot kapott 5 fotón szereplő civil szervezet 1 éves előfizetést kap a Vodafone-tól, a fotó készítőjét pedig egy smartphone-nal jutalmazzuk, amit ő választhat ki HTC Legend, HTC Desire, Nokia X6, Nokia E52 vagy LG Optimus GT540 készülékek közül.

Küldj egy saját fotót a foto.hu@vodafone.com címre! A levélben add meg a saját nevedet és elérhetőségedet, valamint a szervezet nevét és ha van, akkor weboldalának címét is.

Beküldési határidő: 2010. szeptember 25.

Hasznos tanácsok, tippek
A fénykép készítésekor győződj meg arról, hogy nem sérted a képen szereplők személyiségi jogait! Tájékoztasd őket arról, hogy a kép adott esetben a nagyközönség előtt, az interneten is megjelenhet.

  • A fotó legyen jó minőségű és minimum 520 pixel széles.
  • Csak a foto.hu@vodafone.com e-mail címre érkező fotók vesznek részt a pályázatban.
  • Ne felejtsd el megadni a fotós és a szervezet nevét, valamint elérhetőségét!
  • Ha nem te fényképeztél, akkor kérj engedélyt a fotó készítőjétől arra, hogy művét benevezd a pályázatra. A díj ebben az esetben is a fotóst, nem pedig a nevezőt illeti meg.

Jogi tudnivalók

Forrás: http://www.facebook.com/vodafonefelelossegvallalas