palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Árnyék és fény pályázat

Fény és árnyék pályázatA KUPÉ kulturális folyóirat fotópályázatot hírdetett „árnyék és fény” címmel. Pályázni lehet: vers, kispróza, festmény, grafika, fotó, kisplasztika, zene, videó…stb alkotásokkal.

Beküldési határidő : 2010. 09. 25.

További részletes pályázati kiírás megtekinthető itt: Pályázati felhívás

A pályázatokat, és a felmerülő kérdéseiteket kizárólag az alábbi e-mail címen fogadjuk el, elektronikus formában.

palyazatok@kupefolyoirat.hu

Művészeti kategória megkötés nincs. Egyenlő eséllyel indul egy festmény, és egy kispróza. Egy vers, vagy egy dal. Egy fotó, vagy egy kisplasztika. Videóklipp, és megzenésített vers. De, a számítógépes grafika is megmérkőzhet a modern zenei világ gyöngyszemeivel. Bármi. A kreativitásodra bízzuk.  Alaki, formai megkötésekkel sem szeretnénk az alkotói kreativitást megkötni. A terjedelemben sem korlátozunk.

Kizárólag, egy megkötésünk van. A téma. A lényeg, hogy a pályaműveknek az adott témáról kell szólnia valamely módon. Ez lesz a kizárólagos elbírálási szempont. No, és persze a művészi, alkotói kreativitás, a megvalósítás minősége.

Érvényes pályázatnak tekintjük, azt a pályaművet, melyet a meghatározott időpontig eljuttatsz a szerkesztőségbe.

A pályázat beküldési határideje: 2010.09.25.

Minden egyes pályamű, egy pályázatnak számít.

A pályázati díj: 3.000Ft/alkotás, amit csak a pályázat lezárása után juttass el címünkre, mikorra biztossá vált, hogy érkezett elegendő mű.

A pályázat beküldése:
A pályázatokat, kizárólag a palyazatok@kupefolyoirat.hu

Közzététel:
A pályaműveket, a KUPÉ.blog.hu valamint a kupefolyoirat.hu oldalain tesszük közzé. Minél hamarabb adod be pályaművedet, annál hamarább tesszük közzé, tehát több szavazatot szerezhetsz a közönségdíjra a kupefolyoirat.hu oldalán, történő szavazáson. Igen, ez azt jelenti, hogy akár már holnap elküldheted nekünk december havi pályaművedet. Még mielőtt bármilyen vád érne bennünket, mindez arra jó, hogy a pályamű, minél tovább megtekinthető legyen. A közönségszavatoknál, nagyon is számít, hiszen minden pályaműre az adott hónap elbírálási határnapjáig lehet szavazni.

A pályázat havi nyertes pályaműveinek listáját az elbírálás időpontja után tesszük közzé a KUPÉ:BLOG.HU –n valamint a KUPÉ honlapján.

A nyertes pályázók nyereményeit postai úton juttatjuk el.

A pályázati díjat (3 000 Ft) postai utalványon kell eljuttatni a következő címre:

KUPÉ Közhasznú Egyesület
Báder Judit
7741 Bogád
Petőfi utca 18/5

Arról, hogy a pályázat lezárult, és küldheted a pályázati díjat emailben értesítünk. Kérünk ne küldj és ne utalj előre pénzt!

Bővebben: Pályázati Felhívás