palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Arany Hangya Díj pályázat kiemelkedő környezetvédelmi tevékenységre a hulladékgazdálkodásban

arany hangya díj pályázatAz Arany Hangya Díjat© a Tanzer Consulting Kft. hirdeti meg KvVM fővédnöksége alatt. A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium fővédnökségével az önkormányzatoknak és egyetemi hallgatóknak meghirdetett díjra pályázni a www.aranyhangya.hu weboldalon vagy a minisztérium honlapján keresztül lehet. A díj célja a környezetvédelem területén kiemelkedő tevékenységet folytató települési önkormányzatok és diákok teljesítményének elismerése.

A díjat létrehozó Tanzer Consulting Környezetvédelmi Kft. a települési önkormányzatok számára alapított kitüntetéssel a szelektíven gyűjtött hulladékok szakszerű és eredményes kezelését, a hatékony környezeti szemléletformálást kívánja díjazni. Az egyetemi kategóriában a technológiai innovációt és a hatékony logisztikai rendszerek komplex megoldásait ismerik el, diplomamunka vagy TDK-dolgozat alapján. A pályázatokat meghirdető vállalkozás független szakértői bizottságot kér fel az értékelésre, a minisztérium pedig szakmai segítségét ajánlotta fel a pályázattal és a díjjal kapcsolatos ügyekhez.

A beadási határidő mindkét kategóriában május 20., a díjakat októberben adják át. Az önkormányzati hulladékgazdálkodás kategórianyertese 1 millió forintot és egy vándordíjat kap, míg az egyetemi tanulmányi díj két nyertese 100.000-100.000 forintot.

Célja a környezetvédelem területén kiemelkedő tevékenységet folytató települési önkormányzatok és diákok kitüntetése, jutalmazása.  Az Arany Hangya Díj© lehetőséget ad a települési Önkormányzatoknak a szelektíven gyűjtött hulladékok szakszerű és eredményes kezelésének, elismerésére valamint a végzős, diploma megszerzése előtt álló diákoknak a környezetmanagement területén való továbbfejlődésre.

Egy díj, amely önkormányzati szinten a szelektív hulladékgyűjtést, a környezeti szemléletformálást támogatja.  Egyetemi kategóriában a technológiai innovációt és a hatékony logisztikai rendszerek komplex megoldásait kívánja díjazni. A pályázatokat független szakértői Bizottság fogja értékelni.

Arany Hangya Díjat© a következő kategóriákban hirdetjük meg:

– Önkormányzati hulladékgazdálkodás
Fődíj :  1.000.000 – Ft  – Arany Hangya vándordíjjal

– Egyetemi tanulmányi díj
I-II.. Kategória:  200.000 Ft

Szervező: Tanzer Consulting Környezetvédelmi Kft. , 1027 Budapest, Horvát u. 19-23.

További információ: tel: (1) 273 0632; fax: (1) 273 0633; e-mail: budapest@tanzerconsulting.com
Részletes információ, jelentkezési lap : www.aranyhangya.hu