palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

ArtEnter rajzpályázat

Az Artenter csapata szeretné kihasználni a nyári szünetet, ezért rajzpályázatot hirdet „Akiért /Akikért rajongunk…”- Kedvenc színészem, együttesem, sorozatom, állatom, stb. címmel.

„Minket elsősorban az érdekel, kikért rajongsz te és ezt hogyan tudod előadni a saját eszközeiddel! Bármilyen munkát beküldhetsz, amely kedvenc színészedhez, együttesedhez, sorozatodhoz vagy akár kis állatodhoz köthető, a lényeg mit gondolsz róla?, hogyan látod?)!

Rajzpályázat feltételei és kategóriái:

Milyen technikával indulhatsz a rajzpályázaton?

Pályázni személyenként maximum 3 darab saját, kézzel készített rajzzal lehet. A pályázati munka készülhet grafitceruzával, szénnel, akvarellceruzával, pasztellceruzával vagy amivel szívesen dolgozol.

Kik vehetnek részt a pályázaton?

A rajzpályázatra két kategóriában várjuk a jelentkezéseket

  • 1. kategória: 10-14 éves korosztály
  • 2. kategória: 15 év fölöttiek korosztály

Ezen kívül csak a leadási határidőre kell figyelned. Várjuk minden alkotó legjobb munkáit nemtől, technikától, országtól, előadásmódtól függetlenül.

Mi alapján lesznek díjazva a beküldött alkotások?

Az összes beküldött munkák közül 3 szerencsés alkotás kerül helyezésre és jutalmazásra.
A két kategória első helyezettjeit a korosztályoknak megfelelően szakmai zsűri dönti el az eszközhasználat, tér használat, színábrázolás, esztétikai szempontok, értelmezhetőség, stb. szempontok alapján. A harmadik díj az Artenter Webáruház oldalán legtöbb szavazatot kapott alkotásé,tehát bárki lehet győztes aki megosztja munkáját az oldalunkon és akár ismeretlenül is sokan szavaznak rá.

A díjak a következőképpen kerülnek kiosztásra:

  • I. díj: 10-14 éves korosztály (szakmai zsűri döntése alapján)
  • I. díj: 15 év fölötti korosztály (szakmai zsűri döntése alapján)
  • I. díj: „Legtöbb szavazatot kapott” (az Artenter weboldal szerint)

Milyen díjakat nyerhetsz? A díj mindhárom kategóriában egy különleges, egyedi ajándék. A győztesek egy digitálisan nyomtatott pólót kapnak, amelyen saját nyertes alkotásuk látható! Ezen kívül a győztes alkotások 1 hónapig láthatóak lesznek az ArtEnter Webáruház főoldalán.

Meddig és hogyan küldheted be a munkáidat?
A pályázatot benyújtani csak elektronikusan a weboldalon lehet, regisztráció után, illetve ha már tag vagy akkor belépés után tudod feltölteni a saját alkotásaid közé ahol jelöld, hogy a pályázatra küldöd.

Beküldési határidő: 2013. december 31.

Hogyan értesülhetsz a pályázat kimeneteléről? Mikor lesz az eredményhirdetés?
A rajzpályázattal kapcsolatos minden információról, illetve változásról a weboldalunkon olvashatsz.
A nyerteseket az év végi ünnepekre való tekintettel 2014. január 10.-ig külön kiértesítjük, hogy részvételük biztosítható legyen az ünnepélyes átadásra.

Hivatalos eredményhirdetés és díjátadás 2014. január 15. SZERDA 16.30

Szeretettel várunk egy kötetlen találkozóra az ARTEnter irodájába, ahol egy kellemes hangulatú beszélgetés mellett személyesen is találkozhatsz elismert képzőművészekkel.
A győzteseken kívül kérjük mindazon pályázatban résztvevőket, akik megtehetik, hogy jöjjenek el a díjátadóra, legyünk minél többen, hogy meg tudjuk erősíteni és tovább tudjuk építeni az ArtEnter közösséget. Az átadáson részvevők betekintést nyerhetnek az ArtEnter munkájába és megismerkedhetnek kollégáinkkal.
Amennyiben valaki nem tud megjelenni személyesen, mert túl messze él vagy túl költséges lenne eljönnie hozzánk, akkor az ajándékunkat kérésére egyeztetés után elpostázzuk Magyarország területén 1350Ft postai utánvét költséggel, külföldre az aktuális tarifa szabálynak megfelelően.
Szerviz vonal : Biztosítunk egy olyan lehetőséget mindazok számára, akik a munka feltöltésének menetében elakadnak vagy esetleg a technika ördöge megvicceli és nem sikerül az oldalra feltennie munkáját. Csak is kizárólag abban az esetében jelezhet munkaidőben az alábbi e-mailen: info@artenter.hu