palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az inspiráló Kassák alkotói program és kiállítás

bakelit pályázatEgyedülálló alkotói program iskolák, alkotóközösségek, egyéni alkotók valamint szakmai klubok számára! Egy izgalmas, kreatív interaktív művészeti programra hívunk minden, olyan érdeklődőt, aki kihívásnak érzi, hogy egy egyszemélyes irodalmi előadás inspirálta élethelyzetben képzőművészeti alkotássá formálja benyomásait.

Vagyis, adott egy egyszemélyes irodalmi előadás, Kassák Lajos: A ló meghal, a madarak kirepülnek című szabadverse Harsányi Attila a Miskolci Nemzeti Színház, Aradi Kamaraszínház és a Hetek Csoportja neves színművészének előadásában, aminek hallgatása közben mindenki a saját képzőművészeti technikájának megfelelően felületre veti az előadás inspirálta gondolatait, érzelmeit, benyomásait.

Az előadás 45 percig tart, addig alkothatnak a jelentkezők, majd otthonukban, műtermükben még 2 hétig dolgozhatnak a művek elkészítésén. Az előadás folyamán készült alkotásokból nyilvános, időszakos kiállítást rendezünk a Bakelit Multi Art Center kiállítótermében.

A művek elkészítéséhez az előadás alatt mindenkinek megfelelő alkotási teret és körülményt biztosítunk! Az alkotáshoz szükséges eszközöket azonban mindenkinek magának kell hoznia!

Az előadás és a hozzá kapcsolódó alkotási folyamat tervezett időpontja:
2011. 05. 02. illetve 2011. 05. 09., 14, 16 vagy 18 óra.

Az előadás alatt készült képzőművészeti alkotások kiállításának tervezett megnyitója: 2011. 05. 26. (csütörtök) 19 óra

A kiállítás megtekinthető: 2011. 05. 26. – 2011. 06. 09.

A rendezvényen való részvétel minden résztvevő számára ingyenes! Kérjük azokat, akik jelentkezni kívánnak erre az egyedülálló és inspiráló művészeti akcióra az alábbi elérhetőségek bármelyikén jelezzék időpontigényüket, valamint részvételi szándékukat.

A programra jelentkezni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Paróczay Csaba
+36-30-950-3780
program@bakelitstudio.hu

Forrás: http://www.bakelitstudio.hu