palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület rajz- és logópályázata

ofe pályázatAz Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) országos rajzpályázatot hirdetett művészeti iskolás (közép- és felsőoktatási intézmények tanulói) és rajz tagozatos/fakultációs diákok részére. Magyarország soros elnöksége, illetve a Fogyasztóvédelmi Világnap (március 15) alkalmából rendezett rajzpályázatunk célja, hogy játékosan megismertessük a fogyasztóvédelem alapjait a mai fiatalokkal, a jövő fogyasztóival.

A pályázat témái az alábbiak:

  • Utazás és utasjogok az EU-ban;
  • A hagyományostól eltérő értékesítési formák (internetes kereskedelem, termékbemutatók, üdülési klubok, stb.);
  • A 21. század fizetőeszközei;
  • Különdíj: Tervezz új logót az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesületnek!

A rajzokat névvel, címmel és az oktatási intézmény megjelölésével kérjük eljuttatni az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület címére (1138 Budapest, Dagály utca 11).

Formai követelmények:

  • Az első három témában beérkező pályaművek mérete paszpartóval együtt maximum A2 lehet;
  • Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület új logóját „.cdr” vagy egyéb vektoros formátumban és pixeles formában kérjük beküldeni; ezek mérete max. 2MB lehet.

A pályázatok beérkezési határideje 2011. március 1.

Az első helyezett jutalma egy négy napos, kétszemélyes brüsszeli utazás; a különdíj egy művészeti tanfolyam. Értékes nyereményekben fognak továbbá részesülni a díjazott pályázók felkészítő tanárai, hiszen elengedhetetlenül fontosnak tartjuk az ő munkájukat a fiatalok nevelésében.

A fogyasztóvédelmi szakemberekből és egy képzőművészből álló zsűri döntését követően az eredményhirdetésre 2011. március 14-én kerül sor. A beérkezett művek felkerülnek az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület honlapjára (www.ofe.hu), március 14-i kezdettel pedig egy budapesti kiállításon lesznek megtekinthetőek.

Forrás. www.ofe.hu