palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Az úgy volt – meseíró pályázat diákoknak

2009meseiro-logoA Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár 2009 áprilisában újra, immár 6. alkalommal meghirdeti „Az úgy volt…” címmel a Janikovszky Éváról elnevezett meseíró-pályázatot. Tematikai megkötés nincs, bármilyen témát választhatnak a pályázók.
Pályázók köre:

  • korcsoport: 6-10 évesek
  • korcsoport: 11-16 évesek.

A terjedelemi megkötés: maximum 5 A/4 gépelt oldal.

A kiírás szerint csak a nyomtatott formában készült pályaművek vesznek részt a versengésben. Területi megkötés nélkül bármely pályázó korlátlan számú írással vehet részt a versenyen.

A pályaműveket postai úton a Központi Könyvtár címére (1088 Budapest, Szabó Ervin tér 1.), vagy e-mailen a titkar@fszek.hu lehetett beküldeni, valamint személyesen is be lehet hozni a Központi Könyvtárba, és az Átriumban található gyűjtőládába bedobni.

A pályázatokon és a borítékokon minden esetben pontosan fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, címét vagy az iskolájuk címét, elérhetőségét.

A borítékon „Meseíró Pályázat” feltüntetése szükséges.

A pályaműveket nem küldjük vissza és nem őrizzük meg.

A verseny időtartama közel egy hónap, 2009. április 1-27-ig tart.

A pályázatok benyújtási határideje 2009. április 27. Egyben a legkésőbbi postabélyegző dátuma is amivel a pályázatokat be lehet beküldeni.

A verseny záróprogramjára, az ünnepélyes eredményhirdetésre a Központi Könyvtárban 2009. május 22-én, pénteken 14 órakor kerül sor, ahová a szakmai zsűrihez továbbjutott pályázókat hívjuk meg.

A verseny díjai: mindkét korcsoportban egy I. Díj, két II. Díj, három III. Díj és hét-hét Különdíj kerül kiosztásra. A meseíró-pályázat díjai könyvjutalmak.

(Forrás: Fszek)