palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

BACEE logópályázat

A Banking Association for Central and Eastern Europe (BACEE) meghirdeti logópályázatát a 2013. április 22-23-án Budapesten megrendezendő  27th BACEE Regional Banking Conference  –  CEE/SEE/CIS elnevezésű rendezvényére.
A győztes logó:
 • megjelenik a konferencia honlapján és kinyomtatott anyagain, valamint a partneri  együttműködésekhez kötődő hirdetésekben
 • megjelenik a konferencia főfolyosóján rendezett logópályázati munkák kiállításán névvel és e-mail elérhetőséggel
 • és készítőjének fotója, neve, e-mail címe megjelenik a konferencia kiadványába írt logópályázatról szóló beszámolóban
 • készítője  30.000  Ft készpénz jutalomban és  hivatalos  BACEE  oklevélben részesül, amelyet a konferencia első napján, 2013. április 22-én  este  megrendezendő díjátadón  nyújt át a BACEE főtitkára
 • amennyiben  hosszú távú megjelenésre alkalmas, úgy a konferenciasorozat logójának alapjául szolgál a későbbiekben
Pályázati feltételek:
 • A művet 18 évnél idősebb, tanulói jogviszonnyal rendelkező nyújthatja be.
 • A logó a „Pályamű” és a „Leadási feltételek” résznél megadott előírásoknak megfelel.
Pályamű:
Háttérinformáció: a  rendezvény közép-  és kelet-európai bankárok, banki elemzők és a bankszektorban  érdekelt üzletemberek hagyományos nemzetközi szakmai találkozója.
A logó fiatalos, lendületes, de figyelembe veszi a rendezvény célcsoportjának ízlését és a konferencia  nemzetközi bankszakmai jellegét, valamint a www.baceeconference.com weboldal arculatát.  A logó tartalmazza a „BACEE” szót és a „27”-es számot vagy a konferencia teljes, angol elnevezését.
Leadási feltételek: 
 • A pályamű két formátumban kerüljön leadásra: JPG és EPS, nyomdai felhasználásra alkalmas méretekben
 • beérkezésének határideje: 2013. január 30.
 • leadási módja: e-mail csatolmányként a bacee@bacee.hu címre
 • tartalmazza a készítő nevét, e-mail címét, telefonszámát, életkorát valamint az intézmény nevét, ahol tanulmányait folytatja.
A pályaművek elbírálását a BACEE főtitkára  és munkatársai végzik. A beérkezett  és a fenti minimum feltételeknek megfelelő  pályaművek  kiállításra  kerülnek  névvel és e-mail címmel ellátva a konferencia főfolyosóján  a rendezvény  mindkét napján, 2013. április 22-23-án. Az esemény  közönségdíjas logója oklevélben és tárgyi ajándékban részesül, amelyről a konferencia után e-mail-en és telefonon értesítjük a mű készítőjét.
A beérkezett pályaművek készítőit 2013. január 31-én e-mail-en, míg a győztest e-mail-en és telefonon is értesítjük az elbírálás kimeneteléről.
A pályaműveket 2012. december 10-től várjuk.
Bővebb információ:
H-1013 Budapest, Feszty Árpád u. 2. – Hungary
Phone: (+361) 356 85 81/212 62 10/212 62 09; Fax: (+361) 212 03 13
E-mail: istvan.lengyel@bacee.hu