palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

KreaNod logópályázat

A KreaNod logópályázata.
Megbízó bemutatása: Kis cég vagyunk, amit eltökélt hazai fiatalok rengeteg áldozat árán hoztak tető alá. Törekedtünk arra, hogy a kezdeti időkben magunk tudjuk finanszírozni a fejlesztést, hogy abszolút a saját szánk íze szerint működjenek az alapok. A fejlesztési nehézségek bár néha lelomboztak minket, valamiből mindig merítettünk erőt, és most itt vagyunk végre. Mindig a hitelességet és az őszinteséget tartjuk szem előtt, mert ez a fajta nyíltság szinte hiánycikk itthon. Nem akarjuk többnek láttatni a KreaNodot, mint amire képes, de azt sem hagyjuk szó nélkül, ha valaki indokolatlanul degradálja. Hisszük, hogy meglesz a helyünk a hazai palettán, és lehet sokszor némi ellenszélben, de néhány kreatívnak jó hatással lehetünk a karrierjére, a megbízók pedig elfelejthetik a negatív élményeiket és aggályaikat a marketingeszközök megrendelésével kapcsolatban.
Feladat: Minden vágyunk egy ötletes logó, amit évtizedekig használunk majd, és remélhetőleg hazai szakmai berkekben is mindenki számára könnyen beazonosíthatóvá tesz minket.

Vízszintes téglalapformát szeretnénk, ami a mostanihoz hasonlóan jól érvényesül a headerben. Színvilágában mindenképp a sárga (kreatívok színe) és a kék (megbízók színe) domináljon, stílusában pedig modern legyen. Vigyetek bele minél több kreativitást, ne a konvencionális egyszerűséget, és túlzott letisztultságot erőltessük. Mégiscsak egy kreatív szakmákat gyűjtő oldal vagyunk, vagy mi. Ennél jobban nem akarjuk behatárolni a megoldások körét.

Célkitűzés: Nálunk a tehetség és a munka értéke számít, így szeretnénk, ha innentől kezdve a hazai kreatívok érvényesülése csak ezektől a szempontoktól válna függővé. A megbízóink széles e honban pedig lássák be, hogy itt amellett, hogy álmaik kreatívját is megtalálhatják, a pályázatindítással még tágabbra nyílnak a kapuk. Ebben az esetben ugyanis eldönthetik azt is, hogy mennyi pénzért és mikor szeretnének több szakember megoldásából válogatni kockázatok nélkül. Igen, ezt mindet, és igen, ehhez egy király logóra is szükségünk lesz. Visszatükrözze a fiatal, innovatív, modern felfogást, amit képviselünk azok számára, akik találkoznak vele.
Célközönség: Az összes hazai kreatívot meg szeretnénk szólítani kortól, nemtől, tanulmányoktól és szakmai tapasztalattól függetlenül. Az ő elcsábításuk ténye pedig leginkább az innovációra nyitott hazai KKV tulajdonosok, valamint a marketing döntéshozók és tanácsadók szívét lenne jó, ha melengetnék.
Ígéret/támogatás:

Kreatívjaink számára a pénzkereseti lehetőség mellett kiemelkedő megjelenést is biztosítunk, amit a portfólióépítés és a jobbnál jobb toplista helyezések révén a végletekig tupírozhatnak. Tehetik mindezt olyan helyen, ahol keresni is fogják őket. Meg akarjuk ugyanis szüntetni megbízónk kreatív éhségét azzal, hogy nálunk válogathatnak a jobbnál jobb tehetségekből, de akár pályázat útján is megkaphatják az igényelt munkát, ahol mindent testre szabhatnak, és kockáztatniuk sem kell.

Márka jellemzése: Fiatalos alkotók, innovatív technológia és őszinte kommunikáció. Nem akarunk többnek tűnni, mint akik vagyunk, az érintett területen viszont mi vagyunk a legjobbak, és ezt bárki előtt vállaljuk. Ez a „Mi” az itt összesereglő kreatívokat takarja, akik minden feladatra ütős megoldásokat fognak összerakni.
Médiaterv: A logónkat természetesen el fogjuk helyezni a headerben, és mivel az arculatunk alapja lesz, mindenhol meg fog jelenni, ahol mi is… Ez jelenti remélhetőleg cikkek garmadáját, televíziós interjúk özönét, és szakmai konferenciák egész sorát. Ja, és a jövőbeli irodánk falán is ott fog díszelegni. 🙂 Gondolj csak bele, a te logód lehet egy kreatív közösséget építő oldal arculatának a sarokköve. Előre is köszönet érte…
Stílus: Modern, fiatalos megjelenés, valami kis plusz kreativitással nyakon öntve.
Kerülendő: Konvencionális felfogás, pusztán letisztultságra törekvő minimalizmus.
Pályázatok beadási határideje: 2013. március 10.
Díjazás: 80 000 HUF

Kapcsolat

+36 20 951 6661
info@kreanod.hu