palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Balatoni pillanatok fotópályázat

balatontippBalatoni pillanatok fotópályázat a magyar tenger szerelmeseinek. A Balatoni Turisztikai Szolgálat  Balatontipp.hu oldala a TravelMateCard Kft. támogatásával fotópályázatot hirdetett „Balatoni pillanatok” címmel. A pályázatra olyan képeket várunk, amelyek látványosan, mások számára is átélhető módon mutatják be a Balaton és környékének szépségét, egy nyaralás, kirándulás emlékezetes pillanatát, élményeit.A legjobb három fotó készítői
nek Alsóörs önkormányzata egy-egy kétszemélyes, egy-egy hétre érvényes bérletet ajánlott fel a község strandjára. Ezenkívül egy-egy négy személyre szóló, négyéves érvényességű Útitárskártyát is kapnak teljesítményük elismeréseként. A következő hét helyezett jutalma egy-egy négy személyre szóló, kétéves érvényességű Útitárskártya lesz. A legjobban szereplő fotókat a továbbiakban is bemutatjuk a Balatontipp.hu galériájában.
(Örömmel fogadjuk a további felajánlásokat is, hogy a díjakat, díjazottak körét bővíteni tudjuk. A felajánlóknak megfelelő nyilvánosságot biztosítunk a Balatontipp.hu oldalain.)

A pályázaton minden induló maximum kettő saját készítésű digitális, vagy digitalizált fotóval indulhat. A pályázónak a kép „eredeti” változatának beküldése mellett közölni kell a készítés idejét, helyét és esetlegesen a címét.

Amennyiben a pályázó egy kép valamilyen módosított változatával akar indulni, akkor is meg kell küldeni az eredeti felvételt is. A közlésre szánt változat hosszabb oldalának mérete fekvő kép esetén legalább 1500 pixel, álló kép esetén legalább 1100 pixel.

A pályázó a kép beküldésével kijelenti, hogy a képet Ő készítette, rendelkezik a közlés jogával, az azon esetleg szereplő – felismerhető – személyek hozzájárultak a kép nyilvános megjelentetéséhez.
A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat meghirdetője biztonsági céllal logóját elhelyezze a képen és a képet internetes oldalain megjelentesse. A pályázat meghirdetője vállalja, hogy közlés esetén ugyanazon lapon feltünteti a szerző nevét és a kép készítésének idejét.
A meghirdető fenntartja a jogot, hogy kép minősége, tartalma vagy a származás tisztázatlansága miatt elzárkózzanak egyes fotók közlésétől. Amennyiben a közlés megkezdése után merülnének fel ilyen problémák, akkor a képet törlik az oldalról.

A képeket 2010. február 15-ig várjuk a fotopalyazat@balatontipp.hu címen. A már beérkezett felvételeket ide, a Balatoni pillanatok oldal linkjére kattintva lehet megnézni.

A képeket az olvasók minősítik szavazataikkal. Mindenki három képre szavazhat az első, a második és a harmadik helyezés meghatározásával. A végső sorrend az így adott szavazatok összesítéséből alakul ki.
A szavazásra a beérkezési határidő lezárulása után, 2010. február 16-március 15-ig lesz lehetőség. Mindenki csak egyszer szavazhat.
A szavazók között 10 darab négy-négy személyre szóló, „egyéves” érvényességű  Útitárskártyát sorsolunk ki.

A Balatoni Turisztikai Szolgálat (BTSZ Bt.) és a TravelMatecard Kft.

Bővebb információ:  http://www.balatontipp.hu/index.php?p=foto