palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Fotókkal a Föld körül-fotópályázat utazóknak

utikalauzAz Útikalauz(hu) a TravelMateCard Kft. támogatásával fotópályázatot hirdet „Fotókkal a Föld körül” címmel. A pályázaton különösebb megkötés nélkül olyan képeket várunk, amelyek látványosan, mások számára is átélhető módon mutatják be egy-egy hely szépségét vagy a kirándulás, nyaralás egy emlékezetes pillanatát.


A legjobb három fotó készítői – a dicsősség mellett – egy-egy négy személyre szóló, négyéves érvényességű Útitárskártyát kapnak teljesítményük elismeréseként. A következő hét helyezett jutalma egy-egy négy személyre szóló, kétéves érvényességű Útitárskártya lesz. A legjobban szereplő fotókat a továbbiakban is bemutatjuk az Utikalauz.hu galériájában.

A pályázaton minden induló maximum kettő saját készítésű digitális, vagy digitalizált fotóval indulhat.  A pályázónak a kép „eredeti” változatának beküldése mellett közölni kell a készítés idejét, helyét és esetlegesen a címét.
Amennyiben a pályázó egy kép valamilyen módosított változatával akar indulni, akkor is meg kell küldeni az eredeti felvételt is. A közlésre szánt változat hosszabb oldalának mérete fekvő kép esetén legalább 1500 pixel, álló kép esetén legalább 1100 pixel.

A pályázó a kép beküldésével „kijelenti”, hogy a képet Ő készítette, rendelkezik a közlés jogával, az azon esetleg szereplő – felismerhető – személyek hozzájárultak a kép nyilvános megjelentetéséhez.
A pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat meghirdetője biztonsági céllal logóját elhelyezze a képen és a képet internetes oldalain megjelentesse. A pályázat meghirdetője vállalja, hogy közlés esetén ugyanazon lapon feltünteti a szerző nevét és a kép készítésének idejét.

A meghirdető fenntartja a jogot, hogy kép minősége, tartalma vagy a származás tisztázatlansága miatt elzárkózzanak egyes fotók közlésétől. Amennyiben a közlés megkezdése után merülnének fel ilyen problémák, akkor a képet törlik az oldalról.

A képeket 2010. január 30-ig várjuk a fotopalyazat@utikalauz.hu címen.  A már beérkezett fotókat ide kattintva lehet behívi.

A képeket az olvasók minősítik szavazataikkal. Mindenki három képre szavazhat az első, a második és a harmadik helyezés meghatározásával. A végső sorrend az így adott szavazatok összesítéséből alakul ki.
A szavazásra a beérkezési határidő lezárulása után, 2010. február 1-28-ig lesz lehetőség. Mindenki csak egyszer szavazhat.
A szavazók között 10 darab négy-négy személyre szóló, „egyéves” érvényességű  Útitárskártyát sorsolunk ki.

Bővebb információ:
TravelMatecard Kft.
http://www.utikalauz.hu/index.php?p=foto