palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Bét Sálom zsinagóga logópályázata

A Bét Sálom zsinagóga pályázatot hirdet új logójának megtervezéséhez.

Mi is az a Bét Sálom zsinagóga?

A Bét Sálom zsinagóga a magyarországi, fővárosi zsidóság egyik legintenzívebb közössége, amelyik hangsúlyozottan minden generáció számára biztosítja a zsidó vallási és kulturális tradíciók megélésé.

Egyformán fontosnak tartjuk a zsidó élethez, a hagyományokhoz történő ragaszkodást, mint a nyitottságot, a minket körülvevő világ, az emberek megismerését. A Bét Sálom zsinagóga ezt a kettősséget sugározza fiatal és idősebb hívei felé, megtartva őket hitükben. Számunkra ezt jelenti a zsidó közösségi élet!

Mit is várunk a pályázóktól?

Ennek a fiatalos, intenzív közösségnek, a közösség zsinagógájának egy új, a mai kornak megfelelő, ugyanakkor a hagyományokat is tiszteletben tartó logo tervezése. Az új logo egyfajta saját brandként kell megmutassa közösségünket.

A pályázaton nyertes logo szerepel majd a zsinagóga honlapján, Facebook oldalán, minden zsinagógai rendezvényen, valamint a Bét Sálom zsinagóga által támogatott kiadványokon és egyéb termékeken.

Beadási feltételek, határidő:

A pályázók 2014. március 19-ig adhatják le terveiket elektronikus formában a lagymanyos@zsinagoga.net email címen. A beérkezett tervekről a Bét Sálom zsinagóga elöljárósága dönt március 27-ig.

Díjazás

A nyertes pályázót a Bét Sálom zsinagóga 100.000. forinttal jutalmazza, mely összeg tartalmazza a logo mindennemű felhasználási jogát a későbbiek során.

Bővebb információ a Bét Sálom zsinagógáról: www.zsinagoga.net ; Facebook oldal