palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Bevetetlen ágyak fotópályázat

bevetetlen-agyak pályázatÉbredtél már azzal az érzéssel, hogy előző éjszaka valami különleges történt veled? De nem emlékszel arra, hogy mi, hol és kivel…

„Axl: Azt hiszem, tegnap találkoztam valakivel.

Mike: Fiúval vagy lánnyal?

Axl: Lánnyal, szerintem…”    /BEVETETLEN ÁGYAK/

Most itt a lehetőség, hogy a képek segítségével felidézd az elveszett pillanatokat és bemutasd a rákövetkező napot! A Bevetetlen ágyak forgalmazó csapata fotóversenyt hirdet „Másnap” címmel!

Küldd el instant, analóg vagy digitális fényképezőgéppel készült képeidet és nyerj!

A legjobb alkotásokból kiállítást rendezünk a Toldi moziban, melynek megnyitója április 29-én, a filmpremier után lesz. A győztes kép beküldője két jegyet nyer az A38-on zenélő Wolf Parade koncertjére. Egy másik tehetséges fotós három barátjával együtt részt vehet a Bevetetlen ágyak bemutatóján és a május 6-án a Tűzraktérben rendezett fergeteges premierbulin is. Az érzékek szerepét leginkább kiemelő fénykép beküldője pedig különdíjban részesül, két jegyet nyer a Láthatatlan Kiállításra.

A fényképeket a bevetetlenagyak@gmail.com címre várjuk, JPEG formátumban, max. 5 MB-os méretben. A levél tárgya „Másnap” legyen. Határidő: 2010. április 25. Eredményhirdetés: április 29-én, a filmbemutató után.