palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Birkózótábor

erzsebetprogramBirkózótábor – Komáromi Tibor világbajnok és olimpiai ezüstérmes birkózó vezetésével (csoportos pályázat).

A pályázat célja: A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Táboroztatás keretében Erzsébet-tábor pályázatot hirdet. A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány üdülési szolgáltatás formájában nyújtja. A jelen pályázattal elnyerhető üdülési támogatásra kizárólag a pályázati felhívásban meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.

Pályázók köre: Birkózó szakirányú sportegyesületek vagy szakosztályok.
Kedvezményezettek köre: Belföldi illetőségű, tanulói jogviszonyban álló, a pályázat benyújtásának napján legalább 8 éves, de 2015. augusztus 31. napjáig 18. életévét be nem töltött gyermek.
A tábor helyszíne és ideje: Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka (6 nap, 5 éjszaka)

  • 2015. július 5-10.
  • 2015. augusztus 9-14.

Résztvevők maximális létszáma: Turnusonként legfeljebb 170 gyermek, összesen 340 fő.
Speciális pályázati feltételek: A pályázatra kizárólag olyan kedvezményezettek nevében nyújtható be pályázat,  akik érvényes sportegyesületi, vagy sportszakosztályi tagsággal rendelkeznek.

A támogatás tartalma: Az Alapítvány teljes körű ellátást biztosító táborozási szolgáltatás igénybevételéhez nyújt támogatást az Erzsébet-tábor turnusának időtartamára. A turnusok időtartama 6 nap, 5 éjszaka (vasárnap délelőtti érkezéssel és pénteki, reggelit követő távozással). A jelen pályázat keretében az Alapítvány által nyújtott névre szóló támogatást apályázó csak a jelen pályázatban meghatározott táborhely(ek)en és turnus(ok)ban  veheti igénybe. A tábor önrésze gyermekenként 2000 Ft, azaz kettőezer forint, ha a pályázó családjában az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a mindenkori  minimálbér összegét. Az ennél magasabb egy főre jutó jövedelemmel rendelkező – vagy
jövedelemnyilatkozatot tenni nem kívánó – pályázó esetén a tábor önrésze gyermekenként 10 000 Ft, azaz tízezer forint.
Az Alapítvány a kísérő edzőknek a táborozás alatt szállást és ellátást nyújt, valamint a táboroztatást követően 10 000 Ft, azaz tízezer forint értékben Étkezési Erzsébetutalványt biztosít. A tábor önrésze kísérő edzőnként 2000 Ft, azaz kettőezer forint / turnus.
Az önrészt a kedvező pályázati döntésről szóló értesítő e-mailben foglaltak szerint, annak kézbesítését követően legkésőbb 2015. április 15. napjáig, egy összegben, a benyújtáskor kapott pályázati azonosító szám közlemény rovatban való feltüntetésével kell átutalni.
Amennyiben a pályázati támogatásra jogosult a táborozási szolgáltatást nem veszi igénybe, az önrész visszafizetésére nincs lehetőség.
A jelen pályázat keretében elnyerhető támogatás nem terjed ki az idegenforgalmi adó (IFA) összegének megfizetésére, amely a 18 éven felüli személyek után a táborozás helyszínén, készpénzben fizetendő, és mértékére az illetékes települési önkormányzat rendelete az irányadó.

Jelen pályázat támogatási feltételei a pályázati keretösszeg, és/vagy a létszámkeret kimerüléséig, de legfeljebb 2015. március 20. napjáig állnak fenn;

Letölthető dokumentum

Pályázati kiírás

Kapcsolat:

Pályázatok beadása, tájékoztatás, szállásfoglalás, foglalás módosítása

Az alábbi elérhetőségeken az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatairól, az Erzsébet-tábor pályázatairól, a Tavaszi kirándulás, valamint az Őszi kirándulás pályázatokról kaphatnak felvilágosítást telefonon, e-mailben vagy személyesen. Munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást a pályázás menetéről, vagy nyújtanak segítséget szükség esetén a pályázásban is.

Telefonos ügyintézés

A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat.
Telefon: 06 1 371 3242

E-mailes ügyintézés

E-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu

Személyes ügyintézés

Erzsébet-program Ügyfélszolgálati Iroda
Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca 43., bejárat a Vörösmarty utca felől

Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 8.00 – 14.00 óráig
Szerda: 12.00 – 18.00 óráig
Péntek: 8.00 – 12.00 óráig

A pályáztató honlapja: http://erzsebetprogram.hu