palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Bloggerina 2013

A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét!


A versenyben való részvétel feltételei:

  • 18 éven felüli, magyar állampolgárságú, magyarországi lakóhellyel rendelkező nő
  • 2012. július 1. előtt keletkezett blogok indulhatnak csak
  • következetes posztolás (hetente, tíznaponta friss tartalom)
  • csakis nő, vagy nők írják a blogot
  • akik nem vehetnek részt a versenyben: újságírók, országos és regionális portálok által foglalkoztatott, megbízott professzionális szakemberek által elkészített blog,  önálló fődomainnel rendelkező weboldalak aminek csupán elnevezésében szerepel a “blog” kifejezés”, cégek, vállalkozások,   nonprofit szervezetek, kulturális intézmények blogjai, településeket népszerűsítő   blogok
  • a sanoma munkatársai, családtagok és a játék lebonyolításában részt vevők

A verseny menete: 2013. január 15-től január 27-ig tart a jelölési szakasz: ebben az időszakban ajánlhatod kedvenc blogod, vagy saját magad

Figyelem:Az ajánlás előmoderált, azaz nem fog azonnal megjelenni a jelölésed! Ugyanis bárki ajánlhat bárkit, s a jelölttől mindenképpen jóváhagyást kell kérnünk. Ha a blogger jóváhagyása megérkezik, kikerül a jelöltlistára.

  • 2013. január 28-tól február 17-ig tart a szavazás, a közönség voksolhat az általa legjobbnak tartott blogra
  • 2013. február 18-tól 24-ig a zsűrié a főszerep. Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője, Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere, Hódos Hajnalka és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői azok, akik az ötven legtöbb szavazatot kapott blogból kiválasztják 2013 Bloggerináját.

Mivel a verseny életre hívója az a gondolat, a blogolás közösségteremtő érték, a zsűri egy különdíjat is ad, annak a bloggerinának, aki különleges, összetartó, ígéretes közösséget kovácsolt írásaival.

  • 2013. március 1-jén díjátadó a Sanoma Media Budapest Zrt. székházában
Letölthető dokumentum
Pályázati feltételek

Fődíj: A Bloggerina 2013 győztese a Nők Lapja Café állandó szerzője, és egy Samsung márkájú, NP700Z3C típusú laptop gazdája lesz.
Különdíj: A Bloggerina 2013 különdíjasát egy Samsung márkájú, NP530U3C típusú laptoppal ajándékozzuk meg.

Ha bárkinek bármi kérdése van, írjon a bloggerina2013@cafeblog.hu címre!

Forrás: http://bloggerina2013.cafeblog.hu/