palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány logótervezési pályázat

bókayA Bókay Gyermekklinikáért Alapítvány LOGÓTERVEZÉSI PÁLYÁZATOT HIRDET.

 

A pályázat témája: A Semmelweis Egyetem I. sz. (Bókay) Gyermekklinika új logójának megalkotása.

A pályázat alapvető célja olyan logót létrehozni, amely a Klinika gyermekközpontú szellemiségben végzett gyógyító tevékenységét a lehető legjobban tükrözi. Elvárás, hogy az új logó színes, barátságos, derűs és egyszerű legyen, megnyugtató érzéseket közvetítsen. Az új logó nem fogja kiváltani a hivatalos Semmelweis Egyetem logót. Szöveg a logóban: SE I. sz. (Bókay) Gyermekklinika

Az új logó megjelenik a Klinika hivatalos felületein, kommunikációs és marketingeszközökön, az épületben elhelyezett anyagokon.

Háttér

Az idén 175 éves intézet Európa 4. legrégebbi gyermekkórháza. Ez a tradíció tükröződik a most használatos logóban. A Semmelweis Egyetem I. sz. (Bókay) Gyermekklinikáját magas szintű szakmai elismertség övezi oktató, kutató tevékenységéért, kiemelkedő a gyógyítási eredményeiért, orvosainak, nővéreinek áldozatkész munkájáért.

A Klinika tevékenységének kiemelt területe a koraszülött-ellátás és az újszülött kori szűrővizsgálatok, a szervtranszplantáltak és gyulladásos bélbetegségekben szenvedők kezelése.

Éves szinten 60 ezer újszülöttet szűrnek az ország minden részéről, 55 ezer járóbeteg és 8200 fekvőbeteg gyermeket kezelnek a 160 betegággyal felszerelt épületekben.

A Klinikán minden érték a gyermekek gyógyítását szolgálja. A gyógyítás mellett fontos törekvés a beteg gyermekek kórházi tartózkodásának kellemesebbé tétele.

Ezért döntött úgy a Klinika, hogy ezt szeretné logójában is kifejezésre juttatni.

A pályázók köre: A pályázat szakmabeliek (illusztrátorok, tervezőgrafikusok) számára nyitott.

Egyéb feltételek: Egy résztvevő maximum 3 pályamunkát adhat be.

Beküldési határidő: 2014. április 18. 12:00 óra

A határidő után érkező pályaműveket sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Leadási követelmények

A logóterveket vektoros formátumban (Adobe Illustrator AI, EPS vagy PDF), CMYK módra beállítva, a betűket görbévé alakítva, a betűtípus nevének megadásával, fekete-fehér pozitív és negatív, valamint max. három színt tartalmazó változatban, 2×2 cm-es és 10×10 cm-es méretre beállítva kérjük elküldeni a skymarketing@skymarketing.hu címre.
A pályázati anyag mellé kérjük, csatolja nevét, elérhetőségét (email és telefon) és nyilatkozatát, hogy a beküldött pályamű saját alkotás, ahhoz harmadik személynek nem fűződik joga. Nyilatkozat hiányában a pályamű nem kerül értékelésre!

A pályaművek értékelése: A beérkező pályaművekből a Klinika szakmai zsűri bevonásával választja ki 2014. április 24-éig a nyertes pályaművet, amelynek alkotójával 2014. április 30-ig írásban veszik fel a kapcsolatot.

A nyertes mű díjazása: A nyertes pályamunka alkotójának díjazása 60 000 Ft +ÁFA, mely összeg tartalmazza a logó későbbiek során történő mindennemű felhasználásának jogát.

Szerzői jogok

Pályázók a pályázatra való jelentkezéssel kifejezetten elfogadják, hogy a benyújtott grafikai tervek a pályázati díj kifizetésével teljes körűen a Kiíró  kizárólagos tulajdonába kerülnek. A  Kiíró jogosult ezek időbeli, és térbeli korlátozás nélküli, harmadik személy részére is átruházható, kizárólagos felhasználására (pl. többszörözés, változtatás stb), győztes Pályázó minden további, külön hozzájárulása nélkül .

 A Pályázatban meghatározott díj a szerzői művek Kiíróra történő átruházásának teljes körű ellenértéke . Pályázó Kiírótól  semmifajta további díjazásra, költségtérítésre stb. nem tarthat igényt, ezen igényéről kifejezetten lemond.

A pályázat kiírója kizárólag a nyertes pályaművet használja fel. A nyertes pályamunkát a továbbiakban kizárólag a SE I. sz. (Bókay) Gyermekklinikája jogosult használni.

További információk

A tartalmi tájékozódáshoz további információk találhatóak a klinika honlapján (http://www.gyermekklinika.semmelweis.hu) és Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/gyermekklinika).

További kérdéseikkel a pályázati koordinátorhoz, Komjáti Andreához fordulhatnak az andrea.komjati@skymarketing.hu email címen.