palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

BONUS-HU Program – pályázat kutatás-fejlesztésre

A Kutatás-fejlesztésért felelős miniszter nevében a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal az Európai Bizottság által a 7. keretprogram keretében támogatott kutatás- fejlesztési projekteket megvalósító felsőoktatási intézmények, közfinanszírozású kutatóintézetek és non-profit szervezetek valamint kis- és középvállalkozások részére kiegészítő támogatást nyújtó pályázatot hirdet, Bonus HU Program címen.

A támogatás célja: A program célja, hogy a felsőoktatási intézmények, közfinanszírozású kutatóintézetek és non-profit szervezetek, valamint kis- és középvállalkozások részére kiegészítő támogatást nyújtson a keretprogram költségvetéséből támogatott kutatás- fejlesztési projektek költségvetéséhez. A program keretén belül csak olyan költségek számolhatók el, melyek nem kerülnek elszámolásra az Európai Bizottság felé, és amelyek a kutatás- fejlesztési vagy demonstrációs tevékenységek végrehajtásához kapcsolódnak.

A támogatás forrása és összege: A Pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében biztosított támogatás forrása a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap. A pályázat célkitűzéseinek elérése érdekében az Alap terhére az NKTH 2008-2013. közötti időszakra 3,6 milliárd Ft keretösszeget biztosít. A támogatott pályázatok várható száma évente: 180- 200 db.

A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje: A pályázati csomagot – zárt csomagban, postai úton nyújtsa be az alábbi címre::

NKTH – Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal

1117 Budapest, Neumann János u. 1/C.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a pályázatok személyes benyújtására nincs lehetőség!

A pályamű benyújtásának (postára adásának) határideje:

2013. december 31-ig folyamatos.

Jelen program keretében a Bonus pályázat az uniós projekt futamideje alatt bármikor benyújtható.

A benyújtandó csomagra rá kell írni a pályázat betűjeles azonosítóját, amely a felhívás címoldalán található: Bonus-HU_08

Támogatás a rendelkezésre álló keret erejéig nyújtható.

 

Űrlapok elektronikus benyújtása:

  • A kitöltött Pályázati űrlap elektronikusan feldolgozható adattartalmát elektronikus levél mellékleteként el kell küldeni az alap2008@nkth.gov.hu címre az űrlap kitöltési és beküldési útmutatójában foglaltak szerint.
  • A kitöltött közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságát célzó űrlap elektronikusan feldolgozható adattartalmát elektronikus levél mellékleteként el kell küldeni az kozpenz2008@nkth.gov.hu címre az űrlap kitöltési és beküldési útmutatójában foglaltak szerint.

(Forrás:  NKTH)