palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

BuBiFeszt 2010 filmpályázat

bubifeszt pályázat2010-ben is lesz BuBiFeszt! A Budapest Biciklis Fesztivál 2010 augusztus 9.-ig várja a filmeket. A magyar és határontúli magyar alkotók filmjei a versenyprogramba kerülnek. A versenyfilmeket vegyesen, a külföldről meghívott, versenyben nem szereplő filmekkel együtt vetítjük majd. LEJÁRT PÁLYÁZAT!!!!


A pályázatra műfaji és játékidő megkötés nélkül lehet nevezni: játékfilm, dokumentumfilm, videoklip, animációs film, filmetüd, reklámfilm; bármi jöhet, csak drótszamár legyen benne.

Leadási határidő: 2010 augusztus 9.

Nevezési díj: ingyenes

Adathordozó: CD vagy DVD
Formátum: MOV, DV, MPEG, MPEG4, NTSC

Ne feledd, hogy a filmet moziban vetítjük. Ehhez nagy felbontású, jó minőségű kópiákra van szükségünk.

A filmek előzsűrizési jogát fenntartjuk; nem garantáljuk, hogy a film bekerül a versenyprogramba.

Beküldés módja:

A DVD borítóján a következőknek kell szerepelnie:

  • rövid leírás a filmről
  • készítő
  • hossz
  • formátum
  • műfaj
  • elérhetőség: név, postacím, email

Kötelező melléklet: aláírt vetítési engedély

A vetítési engedély szövege:
(név, cím, szem.ig.szám, cég vagy szervezet neve és adatai, ha van) engedélyezem a BuBifeszt – Budapest Biciklis Fesztivál szervezőinek, az Anthropolis Egyesületnek (1026 Budapest, Érmelléki út 4. Jegyzékszám: 10132), hogy a BuBiFeszt rendezvény vetítésein és sajtóvetítésein 2010 augusztusában és szeptemberében pályázatra beküldött (film címe) c. filmemet vetítse. Engedélyezem továbbá, hogy az Anthropolis Egyesület a film részleteit a rendezvény reklámfilmjeiben felhasználja. Jogdíj vagy más követelésem az Anthropolis Egyesület felé nincs. (dátum, aláírás)

Ajánlott, de nem kötelező mellékelni:

  • ajánló, trailer (1-3 perc)
  • fotók a filmből
  • alkotók rövid bemutatása, fényképei

Ezek segítségével a film látványosabb promóciót kaphat honlapunkon és a műsorfüzetben.

Cím: BuBiFeszt – Anthropolis Egyesület, 1381 Bp. PF. 1222

Figyelem! Tavaly több küldemény is “eltűnt” a postán. Tapasztalatunk szerint azok a küldemények, amelyekben nem egyértelműen kitapintható a CD vagy DVD, biztosan célbaérnek. Kérjük a jelentkezőket, hogy a sajnálatos körülmények miatt ajánlott küldeményként adják fel és csomagolják dobozba, textilbe vagy másba a DVD-ket, hogy ne legyenek tapintással felismerhetőek.

Díjazás:
a díjazásról a nyár folyamán a honlapon lehet tájékozódni: www.bubifeszt.hu A szponzori tárgyalások még folynak, de egy biztos: a tavalyi nyertesek gyönyörű díjakat kaptak, és ez nem lesz máshogy idén sem.

További információk:
film@bubifeszt.hu

Honlap: http://www.bubifeszt.hu/

Forrás: http://www.bubifeszt.hu/