palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budai Ciszterci Szent Imre Plébánia logópályázat

A Budai Ciszterci Szent Imre Plébánia családos közössége logópályázatot hirdet.

Formai elvárások

  • Az embléma színesben és fekete-fehérben is felismerhető legyen.
  • Nagy méretben (molinón, zászlón, pólón) és kis méretben (levélben, fejlécen, kulcstartón, kitűzőn, bögrén, tollon, sípon, dobon, nádi hegedűn) is felismerhető legyen.
  • Színvilágában, formai jegyeiben legyen jellegzetes, a szokványostól elütő, megjegyezhető, felismerhető, vonzó, szerethető.
  • Legyen variálható, azaz felirattal, aktuális mottóval kiegészíthető.

Tartalmi elvárások

  • Az embléma fejezze ki a Szent Imre Plébániához tartozást. Opcionálisan megjelenhet benne a felirat: szip-vas9.
  • Lehetséges gondolati irányként utalhat (de nem kell, hogy mindenáron utaljon!) a családos közösség hármas értékére (erős házasság; megtartó közösség; elkötelezett istenkapcsolat -, illetve a hármasság további lehetséges értelmezéseire: Isten-közösség-házasság; test-lélek-szellem; apa-anya-gyerekek stb.).

Benyújtási határidő: 2013. december 31. éjfél

Eredményhirdetés: 2014. január 15. Minden pályázó e-mailben értesítést kap. A pályázatot a szip.vas9@gmail.com címre lehet benyújtani, a Tárgy mezőbe kérjük beírni: logópályázat.

Formátum, egyéb tudnivalók

A pályázati anyagot, illetve anyagokat 1 Mb-nál nem nagyobb fájlként (jpg, pdf stb.) kell e-mailen elküldeni. A levélben szerepeljen a pályázó neve és telefonszáma is.

A pályázó csak saját maga által készített logóval pályázhat. Egy pályázó több tervet is benyújthat.

Amennyiben a pályázaton benyújtott logó más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait megsérti, azért a pályázó tartozik teljes jogi felelősséggel.

A nyertes munkát benyújtó pályázó tudomásul veszi, hogy a kiíró korlátlan felhasználási jogot szerez a díjazott pályamű minden további, ellentételezés nélküli alkalmazására, és ezt a felek szerződésben, nyilatkozatban rögzítik.

Díjazás

A nyertes pályamunka elkészítőjét 50 000, azaz ötvenezer forint díjazásban részesítjük. A nem nyertes pályázatok nem részesülnek díjazásban.

Információ: Felmerülő kérdések esetén örömmel állunk rendelkezésre a szip.vas9@gmail.com címen. A Tárgy mezőbe kérjük beírni: logópályázat.

http://www.szentimre.hu