palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Zmenu.net ételfotó pályázat

zmenuÉtelfotó-pályázat indul 10 millió Ft értékű összdíjazással amatőr és professzionális fotósok számára. Minden érvényes nevező jogosult egy-egy 42 500 Ft értékű garantált díjra, a legnépszerűbb alkotás pedig a közönségdíjra 295 000 Ft értékben.

 

A szakmai zsűrit a gasztronómia és a fényképészet neves szakemberei alkotják. Petrovics György, hollywoodi produkciókban dolgozó food-stílist, Hadarik Rita, a ritakonyhaja.hu gasztrobloggere és a Köles konyha séfje, valamint  Bánkuti András fotóművész, a Digitális Fotó Magazin főszerkesztője dönt a 495 000 Ft értékű első, 395 000 Ft értékű második és 295 000 Ft értékű harmadik helyezés sorsáról.

A győztes alkotók és alkotásaik többek között a FigyelőDigitális Fotó MagazinChip MagazinIPMCsaládi Lap online felületein kapnak megjelenési lehetőséget.

Nevezni és a fényképekre szavazni 2013. december 19. (csütörtök) éjfélig lehet a következő oldalon:

www.Zmenu.net

 zmenu_palyazat_zsuri_banner_2

A díjak között Tripont fotóstúdió-használatot, FotoArt tanfolyamot, netDesigntervezést, Fonó koncertbelépőt, a Holnap Kiadó könyveit és Trabant Presszóf ogyasztást lehet nyerni.

A szervezők célja a hazai gasztro-kultúra fejlesztése: a vizualitáson keresztül a tudatosabbminőség-központúbbváltozatosabb táplálkozást kívánják ösztönözni. Fontosnak tartják, hogy ezek az értékek ne csak a top éttermek felkeresésekor, hanem a mindennapi ételrendelés során is érvényesülhessenek.

A Zmenu.net webáruház étterem-listák helyett a nyitólapon rögtön a címünkre rendelhető ételeket jeleníti meg valamennyi étterem kínálatából, elsősorban fényképpel ellátva. A válogatós és speciális étrendű emberek számára egy teljesen új megoldást kínál összetett szűrőrendszere segítségével: nem kell egyenként végignézni az étlapokat a kívánt fogás, vagy összetevő után kutakodva. A Zmenu.net-en egyetlen kattintással ki lehet szűrni az összes elérhető étterem kínálatából például a vegetariánus ételeket, a leveseket vagy a magyaros fogásokat.

 Vegán mézeskalács recept