palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Én és a kávém fotópályázat

Szeretsz kávézni? Szívesen fotózol? Kösd össze a kettőt! Az első gondolatod reggel? A nap fénypontja? Abból a gyönyörű csészéből, a kedvenc bögrédből, a szerelmed törött fülű poharából a legfinomabb? Sok tejjel szereted? Szívesen kibogarászod, miféle mintákat rejt a hab vagy a fahéj a tetején? Az erkélyen szoktad kortyolni, vagy a kedvenc foteledben esik jól? A legszebb közös pillanatok vagy a legharmonikusabb magányos percek jutnak róla eszedbe? A legjobbak gyönyörű bögrét, előfizetést, és egy-egy példányt kapnak a Marie Claire Fashion Shows különszámából.

 
Tárgy: Én és a kávém – Fotózz, és nyerj a Marie Claire-rel!
Érvényes: 2013. december 4-től december 14. éjfélig
Eredményhirdetés: 2013. december 17., kedd, délelőtt 11 óra (az első három helyezett nevét és fotóját a marieclaire.hu-n tesszük közzé)Fotók beküldése: enesakavem@sanomamedia.hu

Egy e-mail címről összesen maximum 3 fotóval lehet részt venni a pályázaton. Olyan – amatőr vagy profi – fotókat várnak, amelyeknek a kávézás, a kávé és az ember kapcsolata a témájuk. A fényképek lehetnek fekete-fehérek vagy színesek, és bármilyen eszközzel vagy eljárással készülhetnek (digitális, analóg; fényképezőgép, mobiltelefon stb.)

A beküldött fotó/fotók mellé írd meg a neved, a telefonszámod és az e-mail címed.

A megadott e-mail címre beérkező fotókat folyamatosan feltöltjük a Marie Claire Facebook-oldalára. A játék teljes időtartama alatt lehet szavazni a feltöltött képekre. A 10 legtöbb lájkot kapott fotó közül szakmai zsűri választja ki a három legjobbat.

A szakmai zsűri tagjai:
László Krisztina, a Marie Claire magazin főszerkesztője
Sütő Emese, a marieclaire.hu szerkesztője
Erdőháti Áron, fotográfus

kv

A nyeremények:

  • 1. helyezett: 1 db nagyméretű Skandi Trend bögre, egy hozzá passzoló kiskanál, egy egyéves Marie Claire-előfizetés, 1 db Fashion Shows magazin (a Marie Claire különszáma). A győztest és a győztes fotót a magazinban is bemutatjuk.
  • 2. helyezett: 1 db Skandi Trend bögre, egy féléves Marie Claire-előfizetés és 1 db Fashion Shows magazin (a Marie Claire különszáma).
  • 3. helyezett: 1 db Skandi Trend bögre, egy negyedéves Marie Claire-előfizetés és 1 db Fashion Shows magazin (a Marie Claire különszáma).

Bővebben: http://marieclaire.hu