palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Budapest Adschool Ösztöndíj

Tandíjmentes reklámszövegíró és art direktor képzésen vehetnek részt a legjobbak. A tavalyi év sikerére való tekintettel a Budapest Adschool 2012-ben is meghirdeti tehetségkutató programját, melynek keretében a legtehetségesebb hallgató tandíjmentesen végezheti el a választott art director vagy szövegíró képzést.

Mindez lehetőséget kínál mindazoknak, akik már meglévő, szakmai végzettségüket szeretnék a gyakorlatban is elmélyíteni, esetleg már a szakmában dolgoznak, ám szeretnének továbbfejlődni. A Budapest Adschool ugyanis nem az iskolarendszer-szerű képzésre fókuszál, hanem a reklámpiac szerves részeként az éles ügynökségi munkára készíti fel hallgatóit.

A képzés sikerességét bizonyítja, hogy az iskola diákjai nem csak diákreklám versenyeken, de a profi kreatív reklámszakembereknek meghirdetett Arany Pengén is kiemelkedő eredményeket érnek el.

Az iskola a versenyt két kategóriában hirdeti meg. Szöveges pályamunkákat elsősorban a a Reklámszövegíró, Kreatív Marketing, Kreatív Írás, Stratégiai Tervező képzések iránt érdeklődőktől, míg Vizuális pályamunkákat  a leendő  Art Director, Grafikus, Digitális és Webdesigner szakosoktól várnak. A kategóriák 1-1 nyertese, tehát összesen 2 sikeres pályázó ingyenesen végezheti el az általa választott képzést.

A pályázatok elbírálásánál az eredetiség és kreativitás mellett nagy hangsúly kerül a kivitelezés minőségének és a vizuális megvalósítás színvonalának értékelésére is, így a pályázat komoly kihívást jelent a reklámszakmai fejlődés iránt elkötelezett, kreatív tehetségek számára.

A nyertes pályázót egy kreatív reklámszakemberekből és kommunikációs vezetőkből álló szakértő zsűri választja ki, melynek tagjai:

  • Asztalos Zsolt – Head of Art ACG Reklámügynökség, 2012-ben az év ügynöksége
  • Buvár Ágnes – Stratégiai tervező, Laboratory Ideas
  • Breuer Zsófia – PR és marketing manager, National Geographic
  • Péntek Mária – PR és marketing manager, National Geographic
  • Füleki Bettina – Hammer Reklámügynökég kreatívigazgató, Budapest Adschool iskolavezető
  • Gergely Zoltán – Budapest Adschool szakmai vezető, reklám- és játékfilm rendező
  • Kapala Györgyi – Budapest Adschool art director szak vezetője art director és grafikusművész
  • Nagy László – MOME adjunktus, grafikusművész, art director

A pályamunkákat az info@adschool.hu email címre várják 2012. október 6-áig!

A pályázat részletei a http://www.adschool.hu/az-iskola/tehetsegkutatas  címen olvashatók.

Kapcsolódó linkek:

http://www.adschool.hu
http://www.facebook.com/pages/Budapest-Adschool/242355190138

További információ:
Gergely Zoltán
Telefonszám: 06-30-636-6451
E-mail cím: zoli@adschool.hu