palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

CanadaHun: Építsd fel a Pirézek Álomországát!

canadahun.com pályázatA Canadahun – Észak-Amerika legnagyobb magyar nyelvű szórakoztató portálja – 2016-ban is pályázatot hirdet, melyben minden regisztrált tagunk, részt vehet.


A világon annyi minden változás történt jó és rossz irányban, mi szeretnénk egy lehetőséget felkínálni. Az általatok elképzelt, pályázatban megírt Piréz országban?  Hogyan is lehetne jobbá, élhetőbbé, tenni  ezt az „álom országot”, s talán a világot is.

S, az ott, abban az országban élő embereknek, emberekért. A jó megoldásokat, ily módon tálcán nyújtjuk az ezt (talán) érdeklő, talán megteremteni akaró jelenlegi politikusoknak is.
A téma szabadon választható.  A téma az lenne, hogyan építenél fel ma, a XXI. században, egy új társadalmat a piréz lakosoknak.

Lehet társadalmi, gazdasági, politikai kulturális, környezet vagy együtt – mind a te elgondolásod mentén. –  Hogyan és miképpen nézne ki, az a piréz társadalom?

Ide tudod feltenni nem csatolt formában, de simán begépelve, vagy bemásolva. A terjedelem nem lehet hosszabb 3-4 géppel megírt oldalnál. Ennél hosszabb nem lehet, ennek betartását, legnagyobb sajnálatunkra, meg kell követelnünk.

A helyezésekről a tagok szavazatai döntenek – a már megszokott módon – az adott témában lévő pályamű alatt található „Tetszik” gombra való rákattintással.

A legtöbb szavazatot elnyert pályaművek lesznek a nyertesek.

Fontosnak tartom továbbá azt a lehetőséget, hogy ebben a játékban mindenki lehet kormányfő.  Felépíthet egy olyan általa legjobbnak vélt álomországot, melynek különböző, saját maga által választott régiójában megtervezheti azt, hogy az álomország jól működhessen. Ez egy felelősség is, mert amikor e pályázat okán belemerülünk a tervezésbe, bizony mondom, rádöbbenünk arra, milyen nehéz is kormányfőnek lenni.

A sorrendiséget betartani a mikor-miért és a hogyan-t, hogy a ránk bízott (fiktív) Piréz társadalomban az állampolgárok pénzügyi- és egyéb biztonságban, boldogan élhessenek.

A művek leadási határideje kanadai idő szerint 2016. november. 01. éjjel 12.00 óra. Magyar időszámítás szerint reggel 06 óra.

Mindenki csak egy pályaművel indulhat.

Letölthető dokumentum

CanadaHun pályázat

A pályázatnál az első három helyezett az erkölcsi elismerés mellett jutalomban is részesül.

Hangoskönyv pályázatunk és Irodalmi Pályázat: Én és a CanadaHun

Noivalto-Fesztival_2023