palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

CÉGÉR a jó bornak! Címke, és arculattervezés pályázat

A fiatal magyar borászok vizuális megjelenésének és eladhatóságának javítása. A kiválasztott 10 fiatal grafikus 10 fiatal borász 1-1 borának/borcsaládjának tervez arculatot.

 

 

A Forum Hungaricum Közhasznú Nonprofi t Kft. és a HIBRYD ART MANAGEMENT Kft. (8274 Köveskál, Városkút u. 15.; a továbbiakban: „Kiíró”) közös pályázatot hirdet, melynek célja elősegíteni a design és a bor találkozási pontján a fiatal grafikus művészek és borászok találkozását, továbbá a hosszú távú együttműködés lehetőségeinek kialakítását.

Pályázhat minden olyan jogi személy, jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, amely rendelkezik olyan munkavállalóval, taggal, képviseletre jogosult személlyel (a továbbiakban: „művész”), aki:

 • az alkalmazott grafika területén arculattervezési munkatapasztalattal rendelkezik,
 • nem pusztán jól rajzol, és szép címkét tud tervezni, hanem hajlandó lemenni egy borászhoz vidékre, eltölteni vele pár napot, hogy megismerje a terméket, a termelőt, és a termőhelyet is. Ezáltal a vizuális terv azt az életérzést, filozófiát is visszaadja, amit a borász képvisel, és megismeri a termék jelenlegi marketing pozícióját. (A vidékre utazás költségeit a Kiíró megtéríti a grafikus számára.)
 • olyan grafikusok jelentkezését várjuk, akik nyitottak rá, hogy akár a későbbiekben is együtt dolgozzanak a borászokkal ezen a területen.

A fentieken túl pályázhat minden olyan egyéni vállalkozó, illetve magánszemély, aki a fenti kritériumoknak megfelel és kijelenti, hogy számlaképes (a továbbiakban: „művész“).

Pályázati dossziénak tartalmaznia kell

 • A Művész portfólióját, ami tartalmaz hasonló jellegű munkákat.
 • A pontosan kitöltött jelentkezési adatlapot (az adatlap letölthető a www.hybridart.hu honlapról).
 • A Művész szakmai önéletrajzát (minden személyes adatot bizalmasan kezelünk!).
 • Az első fordulóban részt vevő pályázatot.

Első forduló

Az első forduló keretében valamennyi pályázónak Figula Mihály hét hektár nevű borához kell címke terv(ek)et készíteni. Egy pályázó több címke tervvel is pályázhat.

A palack képe megtekinthető a Jelentkezési lap második oldalán.

A pályázatokat e-mailben az info@hybridart.hu vagy postai úton a Hybridart Management Kft. 1051 Budapest, Erzsébet tér 13. (Design Terminál) címre várjuk.

Letölthető dokumentumok

pályázati kiírás

Meghosszabbított jelentkezési határidő: 2012. szeptember 5.

Elbírálás

Az első forduló jelentkezési határidejének lezárultát követően, 2012. szeptember 01. napjáig, a – Kiíró által felkért – szakmai zsűri kiválasztja a 10 (tíz) legjobbnak tartott pályázót. Ez a 10 pályázó vehet részt a második fordulóban. A 10 legjobb pályázót a Kiíró emailben értesíti a továbbjutásáról.

Díjak

 • 1. helyezett: (bruttó) 1.000.000,- (azaz egymillió) Ft
 • 2. helyezett : (bruttó) 300.000,- (azaz háromszázezer) Ft
 • 3 –10. helyezés: (bruttó) 50.000,- (ötvenezer) Ft/pályázó.
 • Közönségdíj: (bruttó) 250.000,- (kettőszázötvenezer) Ft