palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

CIBEZZ: CIB és a Diák és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesületének közös pályázata fiataloknak

Magyarország egyik legnagyobb bankja, a CIB és a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) közös pályázatot hirdet, melynek témája: tervezz sajtóhirdetést a CIB Bank „CIBEZZ” fiataloknak szóló számlacsomagjának és a hozzá kapcsolódó Kultiprogramnak. A pályázat beadási határideje március 31.

Bírod a reklámokat? Vagy utálod? Te jobbat csinálnál? Itt a nagy lehetőség: mutasd meg, milyen a cool reklám! Akár megveszel a reklámokért, akár falnak mész tőlük, ha szerinted tudnád jobban csinálni, mint amiket látsz, most bebizonyíthatod! Ha tényleg új színt viszel a reklámokba, 100 ezret szakíthatsz, akár egyedül is!

Nem csak fizetünk a munkádért, de viszont is láthatod kinyomtatva, mert megjelentetjük – sokszor!

Magyarország egyik legnagyobb bankja, a CIB és a Diák-és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete (DUE) közös pályázatot hirdet, melynek témája: tervezz sajtóhirdetést a CIB Bank „CIBEZZ” fiataloknak szóló számlacsomagjának és a hozzá kapcsolódó Kultiprogramnak! Ha még nem ismernéd: a legtöbb szolgáltatás ingyen jár (a számlavezetés, a bankkártya, az internetbank, az átutalások), a Kultiprogram keretében pedig trendi koncertjegyeket és más belépőket szerezhetsz – szintén ingyen –, Szigettől a Kispálig.

Ez nem mosópor és nem zacskósleves – lássuk, ki tudsz-e találni rá valami ütőset! Lehet képes hirdetés és lehet reklámcikk, lehet elborult grafika vagy kisregény, de akár reklámfilmet is forgathatsz, a lényeg, hogy hasson, és őszinte, laza nyelven szóljon a 14-26 éves korosztályhoz.

Két kategóriában várjuk a jelentkezéseket: középiskolás diákok és felsőoktatási hallgatók.

A két kategória legjobbjainak pedig nem csak 100-100 ezer forint jár a nyertes munkáért, de a kész hirdetés számtalanszor meg is jelenik majd magyar magazinokban és más lapokban!

DÍJAK KATEGÓRIÁNKÉNT

Az első helyezett 100.000 forintot,

A második helyezett 70.000 forintot,

A harmadik helyezett 50.000 forintot nyer

A pályázatokat a 1583 Budapest, Pf. 14. címre várjuk.

A borítékra írd rá: „CIBEZZ”, és a pályázathoz mellékeljetek egy adatlapot is, amin a nevedet és minden elérhetõségeteket feltüntetsz!

Beküldési határidő: 2009. március 31.
(due.hu)