palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Civil szervezetek forrásteremtésének támogatása pályázat

A pályázat célja: Civil szervezetek forrásteremtési képességének erősítése a hazai és uniós pályázati források elérésének érdekében, hogy eredményes forrásteremtéssel, sikeres projektekkel, hatékony együttműködésekkel tudják biztosítani hosszú távú fenntarthatóságukat, fejlődésüket.

Program
A három hónapos időtartalmú, atipikus formában megvalósuló program során végigvezetjük a szervezeteket a forrásteremtés útvesztőin, az aktuális pályázati és egyéb támogatási lehetőségek figyelembevételével.

Információk áramlásában és a szervezetek együttműködésében, partnerkapcsolataik erősítésében is segítséget nyújtunk programunkkal, mely a célközönség támogatásokhoz való jutását segíti, elérhetővé, hatékonyabbá teszi. Elősegíti a civil szervezetek közötti, illetve az önkormányzati és a for-profit szektorral történő együttműködést, mely együttműködéseket több pályázat is támogat.

A programhoz kapcsolódik a szervezetek egyedi szükségleteihez igazodó pályázati tanácsadás is. Az atipikus formának megfelelően a program időtartama alatt elsősorban az elektronikus úton történő információáramlást alkalmazzuk. Azonban minden nyertes szervezetnek konzultáció lehetőségére is alkalmat biztosítunk.

A szervezetek és a Pályázhat Munkacsoport folyamatos, aktív együttműködése révén az adott szervezet által tervezett projekt megvalósításához szükséges támogatások, konkrét pályázati lehetőségek igénybevétele elérhetővé válik. A szervezet a hazai és uniós pályázatokban való aktív részvétele erősödik.

A program a kiválasztott szervezetek számára ingyenes!

A program időtartama:
3 hónap (2010. szeptember 15 – 2010. december 15.)

A pályázók köre: Civil szervezetek (egyesület, alapítvány).

A pályázat benyújtásának határideje: 2010. augusztus 19.

Pályázati feltételek
A pályázati adatlap hiánytalan kitöltése és megadott határidőn belüli elektronikus úton történő visszaküldése. A pályázati adatlapok a palyazhat@gmail.com e-mail címen igényelhetők.

A kitöltött pályázati adatlapot elektronikusan kérjük elküldeni a palyazhat@gmail.com címre.

A pályázás eredményéről minden pályázónak értesítést küldünk e-mail-ben. A pályázat eredményének visszajelzésére 2010. augusztus 31-ig sor kerül.

Egyéb információk
A kiválasztásra kerülő szervezeteknek rendelkezniük kell egy aktív e-mail címmel, a folyamatos kapcsolattartás érdekében.

A program regisztrációs díja: 5 000 Ft, melyet kizárólag az eredményes pályázata alapján kiválasztásra került és kiértesített, nyertes szervezeteknek kell befizetni.

A személyes konzultációk utazási és étkezési költségeiről minden résztvevőnek magának kell gondoskodnia.

További információk a palyazhat@gmail.com címen, illetve a 06-30/601-7006 telefonszámon kérhetők a program vezetőjétől.