palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Comenius előkészítő látogatások

A Comenius Iskola együttműködések, Comenius Régió, Comenius Hálózatok, Comenius Multilaterális projektek és Comenius Kiegészítő tevékenységek pályázatok benyújtásával és a projekt megszervezésével összefüggő közös teendők összehangolása céljából pályázni lehet előkészítő látogatásra, amely anyagi támogatást biztosít a beadandó pályázatot koordináló pedagógus(ok), munkatárs(ak) számára a partnerintézménybe tett látogatáshoz.

 

Pályázásra jogosultak köre: Comenius Iskola együttműködések, Comenius Régió, Comenius Hálózatok, Comenius Multilaterális projektek és Comenius Kiegészítő tevékenységek pályázatot benyújtani szándékozó intézmények

Kiíró: Európai Bizottság

Pályázatkezelő: Tempus Közalapítvány

Beadási határidő: 2012. május 31., 2012. szeptember 6 és 27., 2012. október 18., 2012. november 29.

 Pályázati feltételek:

  • Az előkészítő látogatások maximális időtartama 5 nap (4 éjszaka). Intézményenként csak egy fő kiutazása támogatható.
  • Egy intézmény tagintézményenként vagy iskolarendszerű képzést folytató telephelyenként egy évben csak egyszer részesülhet támogatásban. A támogatás fedezi az útiköltségeket, és hozzájárul a külföldön való megélhetés (szállás, étkezés) költségeihez. A maximálisan elnyerhető támogatás 1000 euró. A célországokra vonatkozó maximálisan megítélhető napi ráták mértéke eltérő.
  • Előkészítő látogatás keretein belül támogatható még, ugyanezen feltételek mellett, partnerkereső szemináriumon való részvétel is, amelyekről aktuális hírek honlapunkon találhatók.

További információ:

Tempus Közalapítvány
1093 Budapest, Lónyay u. 31.
Infóvonal: (06 1) 237 13 20
E-mail: info@tpf.hu
Web: www.tka.hu