palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Corvin Rajziskola művészeti ösztöndíj

A Corvin Rajziskola pályázatot hirdet művészpályára készülő fiatalok számára. A Corvin Rajziskola rajz, szobrászat, festészet tanításán alapuló művészeti iskola. Elsősorban művészeti pályára készülő fiataloknak segítünk olyan tudás, tájékozottság, hozzáértés megszerzésében, mely használható világképpé rendeződik, és szilárd alapokat képez művészeti egyetemekre történő felvételihez. Tanáraink profi, saját szakterületükön aktív, kiemelkedő alkotók, egyetemi tanárok. A feladatok alkalmazkodnak a felvételi elvárásokhoz, az oktatás magas színvonalát bizonyítja az évről évre sikerrel felvételiző diákjaink kiemelkedően magas aránya.

Pályázat célja: olyan tehetséges fiatalok felkutatása, segítése, akik anyagi keretei nem engedik a magas szintű művészeti iskolákban működő kurzusok megfinanszírozását, így hátrányból indulnak a művészeti egyetemek felvételi vizsgáin.

A Corvin Rajziskola 5 fiatal tehetségnek biztosít ingyenes felkészülési lehetőséget fél évre. A nyertesek lehetőséget kapnak az iskola rajz, szobrászat, festészet alapkurzusain való korlátlan részvételre fél éven keresztül, 129 000 ft értékben.( Kérjük, a pályázaton csak az induljon, aki a féléves időtartam alatt legalább heti 3 alkalommal biztosan részt tud venni az órákon!)

A pályázat két fordulós:
Jelentkezni lehet: 2013. szeptember 10.-ig a rajziskola emailcímén: corvinrajziskola@gmail.com, féloldalas önéletrajzot és 5 db munkát kérünk emailben (kérjük, hogy egy munka ne legyen nagyobb, mint 1MB)

Ezt követően a kiválasztott pályázókat értesíteni fogjuk az interjú időpontjáról, ahol személyesen kell megjelenni és hozni kell:

  1. fotóval ellátott önéletrajzot, mely tartalmazza azt, hogy milyen pályára készül, és eddig hogyan próbálta elsajátítani a szükséges tudást (1db A/4-es oldal)
  2. tanulmányrajzokat 6-8 darabot
  3. kreatív színes munkákat, tervvázlatokat, esetleg makett fotókat,

A pályázatot  külsős, neves képző ill. iparművészek és az iskola művésztanáraiból összeállított zsűri bírálja el.

Info:  06 70 5173982,  06 1 2092832