palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Crescendo plakátpályázat 2021

A Crescendo Nyári Akadémia és Fesztivál plakátpályázatot hirdet 2021-es mesterkurzusára. A nyertes pályázó díja: 100.000 forint. Beküldési határidő: 2020. február 28.


A Crescendo Nyári Akadémiát 2021-ben 18. alkalommal rendezzük meg Magyarországon. A 12 napos komolyzenei mesterkurzusra a világ minden tájáról várjuk fiatal, tehetséges hallgatóinkat és zeneművész tanárainkat Tokajba. Az énekes, szólóhangszeres, kamarazenei, zenekari mesterkurzusok mellett operajelenetek, a barokk és a jazz is komoly hangsúlyt kapnak. A majd’ kéthetes mesterkurzust számos koncert, zenetörténeti előadás, workshop és fesztiválprogram színesíti, ahol saját művésztanáraink és diákjaink lépnek föl.

A Nyári Akadémia különlegessége, hogy nagy hangsúlyt fektet a lelki programokra, és a résztvevőknek feszültség- és versengésmentes teret biztosít a zenetanulásra, fejlődésre, kiteljesedésre. Közös beszélgetések, kiscsoportos alkalmak során lehetőség nyílik a művészi élet kihívásokkal, feszültséggel teli világa által okozott lelki problémák feloldására is.
Pályázni olyan poszterrel lehet, mely a Crescendo Nyári Akadémia szellemiségét közvetíti, és amely világszerte figyelemfelkeltően hat, kedvet csinál e nemzetközi mesterkurzuson való részvételre. A nyertes pályázó posztertervét a 2021-es marketinganyagokhoz felhasználjuk, magyar, európai és Európán kívüli egyetemekre eljuttatjuk.

A pályázat célja, hogy lehetőséget adjon tehetséges, kezdő tervezőknek, hogy munkájukkal bekerülhessenek a magyar és a nemzetközi vérkeringésbe, valamint az, hogy a Crescendo Nyári Akadémia az ízlésesség mellett fiatalos, korszerű anyaggal dolgozhasson.
A pályázat díjmentes. Egy pályázó egy művel pályázhat. A pályázatot a Crescendo Nyári Akadémia vezetősége bírálja el.

A pályamű formai követelményei:
Méret: A/3
Betűtípus: DaxHu
Szín: CMYK
Kiterjesztés: pdf
Felbontás: 150 dpi

Kötelező szöveges tartalom:
Nemzetközi mesterkurzus és fesztivál
2021. július 21. – augusztus 2.
www.crescendoinstitute.org

Kötelező grafikai tartalom:
A Crescendo Nyári Akadémia logója
Korábbi évek poszterei, a logó és az arculati betűtípus:
Innen tölthető le:
https://drive.google.com/drive/folders/1cSyfZWlA-0tlJpXfl9-SLbczGMU2aVqD?usp=sharing

További információ a Crescendo Nyári Akadémiáról:
Honlap: http://www.crescendoinstitute.org/hu
Facebook: https://www.facebook.com/crescendosummerinstitute
Instagram: https://www.instagram.com/crescendosummerinstitute/
Imagefilm: https://vimeo.com/365063608

A pályaműveket a plakat2021@crescendohungary.org e-mailcímre várjuk.

Beküldési határidő: 2020. február 28.
A nyertest 2020. március 14-éig e-mailen értesítjük.
A munka véglegesítése (a Crescendo változtatási, pontosítási kéréseinek végrehajtása, esetlegesen közös továbbgondolkozás) és kifizetése: 2020. április 30.

A nyertes pályázó díja: 100.000 forint

A díj tartalmazza a jogdíjat: a grafikai díjat és a további felhasználási díjat. A Crescendo Nyári Akadémia igényt tart a pályamű nyersanyagára, és fenntartja a jogot, hogy a későbbiekben felhasználja, átdolgozza az anyagot.

További információ a pályázással kapcsolatban:
diana.matrai@crescendohungary.org