palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Csokoládés desszertek receptverseny

Fűszerház blog versenyCSOKOLÁDÉS DESSZERTEK RECEPTVERSENY.  A csokit majdnem mindenki szereti. Még én is:) A SpiceHouse – fűszerház (Fűszerház blog) blog (vagy nevezzük bárminek) és a Corvina Kiadó mától, 2010. december 20.i határidővel RECEPTVERSENYT hirdet meg, amelyekre olyan desszertekkel lehet (n)evezni, amelyek csokoládét is tartalmaznak! Mivel lehet nevezni? Szinte mindennel:) Olyan süteményekkel, bonbonokkal… és még sorolhatnám, de nem teszem: Rátok bízom…

A recept fődíja a Corvina Kiadó gondozásában megjelent Csokoládés édességek kiskönyvtára c. könyvecske (egyből 8)…de mi is van ezekben a könyvecskékben? bámulatos csokoládé receptek, gyönyörű fotók és egy különleges díszdobozba „öltöztetve”. A recepteket a Larousse kiadó által felkért francia cukrászok és szakácsok írták. A könyvek tárolására szolgáló doboz apró fiókja saját receptfüzetet rejt, melybe mindenki beleírhatja saját, kedvenc receptjeit. Ajándéknak vagy saját magunk örömére egyaránt kiváló!

A kötetek címei:

 • Régimódi csokoládék
 • Jeges csokoládék
 • Ínyenc csokoládék
 • Ropogós csokoládék
 • Csalóka csokoládék
 • Krémes csokoládék
 • Elegáns csokoládék
 • Extravagáns csokoládék
 • Csokoládés édességek receptfüzete

A pályázatokat az spicehousefuszerhaz@gmail.com e-mail címre lehet beküldeni 2010. december 20.-ig, este 24:00-ig. A nyertest 2 napon belül hirdetjük ki.

És még egy jó hír: „VIGASZDÍJ” IS VAN: egy fantasztikus est a Mielében: Kulináris Praktikák

És lássuk a szabályokat:

 1. A versenyre olyan receptekkel lehet jelentkezni, amely csokoládét  is tartalmaz.
 2. Egy beküldő több recepttel is nevezhet (miért is ne?), ez által növelheti esélyét (nem utolsó szempont)
 3. A recepteket csak és kizárólag saját fotóval együtt fogadunk el . A végeredményről legalább két fotó szükséges, és a készítés menetének lényeges lépéseiről is kérünk egy-egy fotót (fázisfotó). A beküldött fotóknak minimum 800×600-as felbontásúnak kell lenniük. Ennél kisebb, rossz felbontású fotót nem tudunk elfogadni.
 4. A legjobb receptek a pályázat lezárását követően bekerülnek a fuszerhaz.blogspot.com oldal állandó tartalmába. A Fűszerház ugyanakkor semmilyen felelősséget nem vállal a receptek származásáért.

Forrás: http://fuszerhaz.blogspot.com/