palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Deloitte Közös Többszörös-értékteremtő program a beteg gyermekekért

deloitte palyazatA Deloitte magyarországi társaságai pályázatot hirdetnek jótékony célú szervezetek, alapítványok számára. A Deloitte idén azokat a pályázó szervezeteket keresi, amelyek valamilyen formában beteg gyermekeknek nyújtanak segítséget. Az alapítványonként elnyerhető legmagasabb összeg 3 millió forint.

Gion Gábor, a Deloitte Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: A Deloitte magyarországi társaságai pártoktól és politikai irányzatoktól független, a közösségért felelősséget érző, annak szellemi, kulturális értékei megőrzéséért tevőlegesen is szerepet vállaló szervezetek. Jótékonysági, szponzorációs döntéseinkkel szeretnénk kifejezni azt, hogy embertársainkért, környezetünkért érzett elkötelezettségünk nem korlátozódik a Deloitte falain belülre. Ez a felelősségvállalás és gondoskodás elsődlegesen a hátrányos helyzetű emberek – a társaságnál hagyományosan főleg gyerekek – megsegítésére irányul, illetve az őket segítő közösségek, csoportok, kezdeményezések felkarolására.
Környezetünk védelme érdekében már évekkel ezelőtt megalapítottuk a Deloitte Zöld Béka Díjat, amelyet minden évben meghirdetünk, és egy független, szakértő zsűri döntése alapján ítélünk oda a legjobb környezeti jelentést készítő cégeknek.

Gion Gábor elmondta: a Deloitte magyarországi társaságai 2009-ben a „Deloitte Közös Többszörös” elnevezésű, értékteremtő jótékonysági program keretén belül pályázatot hirdetnek jótékony célú szervezetek, alapítványok számára, aminek középpontjában idén a beteg gyermekeknek nyújtandó segítség áll. A jelentkező szervezeteknél döntő szempont a támogatás célja, vagyis elvárás a pályázókkal szemben, hogy mutassák be röviden jelenlegi munkájukat, és azt, hogy a beteg gyermekek segítése során pontosan mire szeretnék felhasználni a pályázaton elnyert összeget.

A pályázókkal szemben támasztott további hangsúlyos feltétel, hogy dolgozzanak ki egy koncepciót arra, hogyan tudják a leghatékonyabban felhasználni a Deloitte-tól kapott támogatást. A Deloitte célja, hogy olyan ügyeket támogasson, amelyek képviselői konkrét elképzeléssel rendelkeznek arról, hogyan tudnak okosan rendelkezni a számukra biztosított pénzösszeggel, hogyan érhetnek el vele multiplikátor-hatást, hogyan teremthetnek extra értéket az elnyert támogatással. A pályázatokat a Deloitte magyarországi társaságainak Jótékonysági Bizottsága bírálja el, és dönt a támogatás mértékéről is.

Az alapítványonként elnyerhető legmagasabb összeg 3 millió forint.

A pályázat beküldésének határideje: 2009. december 4.

Az eredményhirdetés 2009. december közepén várható.

A jelentkezéshez a pályázó szervezeteknek csatolniuk kell az aktuális alapszabályukat, vagy egy igazolást a megfelelő hatóságtól arról, hogy nyilvántartott szervezetet képviselnek.

További információk a pályázati kiírással kapcsolatban a Deloitte honlapján olvashatóak.

Kapcsolat: Tihanyi Kinga
Beosztás: marketing menedzser
Tel: +36 (1) 428-6634 Fax: +36 (1) 428-6801 Email: ktihanyi@deloitteCE.com

További információ és interjúszervezés:
Privy Council Communications
Kapcsolat: Kerényi Judit
Tel: +36 (20) 665-0393
Email: kerenyi.judit@privycouncil.hu