palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Deviáns viselkedés a fiatalok körében fotópályázat

A Nemzeti Ifjúsági Tanács – NIT, felhívást intéz a magyar fiatalokhoz! Tervezz és üzenj velünk a társadalomnak! Készíts képet. Mutasd be TE társadalmunk problémáit! A Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) minden hónapban más és más témában várja munkáitokat, amelyeket megjelentetünk több médium és internetes felületen is! Év végén pedig kihirdetjük az abszolút győztest mindkét kategóriában!

Az e havi téma: Deviáns viselkedés a fiatalok körében

Sok-sok lerágott csont: kábítószer- és alkoholfogyasztás, öngyilkosság, anorexia-bulémia. Régóta és ezer féle módon dolgozták már fel ezeket a példákat, hogy nektek fiataloknak üzenetet juttassanak el.

A Nemzeti Ifjúsági Tanács most a TI kezetekbe adja azt a lehetőséget, hogy saját szemszögetekből mutassátok be ezt a témát. Hogy látjátok TI, hogy érint TITEKET, mit üzennétek társaitoknak! Szóval fiatalok fényképezőket elő és kezdődjön a fotózás!

Beadási határidő: 2013. május 24. 12:00

Fotó:

  • Maximum 1 képpel lehet indulni a pályázaton.
  • A képeket be lehet adni elektronikus, vagy papírkép formában.
  • A pályázó vállalja a felelősséget az esetleges személyi, vagy szerzői jogok megsértéséért.
  • A résztvevő a pályázati anyag elküldésével elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a szervezők publikációkban, további szakmai rendezvényeken, fotóját közzé tehetik.

További információk és feltételek

A határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

A fotókat jpeg vagy pdf fájlformátumban az andras.kaszas@ifjusagitanacs.hu vagy balazs.ament@ifjusagitanacs.hu e-mail címekre várjuk, az e-mailben kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, lakcímét, és elérhetőségét (telefonszám, e-mail cím), vagy papír alapon A4-es méretben fotópapírra nyomtatva, (amelynek a hátoldalára fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, lakcímét) postai úton 1062 Budapest, Bajza utca 32. címre juttassátok el.

Akiket keresni lehet a pályázattal kapcsolatban:

  • Ament Balázs – e-mail: balazs.ament@ifjusagitanacs.hu és
  • Kaszás András – e-mail: andras.kaszas@ifjusagitanacs.hu

Forrás: http://ifjusagitanacs.hu