palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Diafilmtervező pályázat

szmhMai mesék kicsiknek és nagyoknak! Ismét sokan érdeklődnek a tekerős diafilmek iránt, sőt ma is gyártanak új diafilmeket, tehát kortárs művészeti ágról (is) van szó. Ezért a székesfehérvári Kortárs Művészeti Fesztivál keretében diamozi-találkozót szervezünk május 27-re. A találkozó felhívása ide kattintva érhető el. A művészeti fesztiválra tekerős diafilm-tervező pályázatot hirdetünk „Mai mesék kicsiknek és nagyoknak” címmel. A tervezett diafilmen szereplő  témát, történetet nem korlátozzuk, terjedelmét viszont kérjük a hagyományos diafilmek hosszúságára szabni.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a beadott művekben használt képek, ábrák, megoldások és szövegek eredetéért a pályázót terheli felelősség.

Jelentkezni lehet a diafilm-tervezet digitális formátumú beküldésével (például képsorozat, ppt) kizárólag a következő e-mailcímre: szabmuvhaz@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
A pályázathoz kérjük mellékelni a szerző(k) elérhetőségeit is: név, cím, telefon, kapcsolattartó e-mail cím.

A beérkezett terveket az I. Fehérvári Diamozi Találkozón mutatjuk be május 27-én, A Szabadművelődés Házában. Az eredményhirdetést május 30-án, a Városház téren tartjuk a Városi Gyermeknapon.

Fődíj: a legjobban sikerült három alkotásból valódi tekerős diafilmet készíttetünk.

Érdeklődni lehet A Szabadművelődés Háza elérhetőségein:
Postacím: 8000 Székesfehérvár, Fürdő sor 3.
Tel/fax: 22/313-028 vagy 22/314-456
E-mail: aszmh@aszmh.hu
Web: http://www.aszmh.hu/