palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Digitális képzőművészeti pályázat

Viperák az uniós jogállamban – Digitális képzőművészeti pályázat.  A magyar összművészeti portál, a www.preshaz.eu pályázatot hirdet a 2006. október 23-ai budapesti kegyetlenkedés emlékének fölidézésére.

A pályaműveknek a világhálón bemutatható formában, művészi szinten kell megörökíteni a forradalom 50. évfordulóján a szabadság fővárosában lezajlott fájdalmas eseményeket: az azonosíthatatlan kékruhás személyek által fejmagasságban kilőtt gumitöltények okozta drámát, a viperás ütlegeléssel kialakított terrort.

A Viperák az uniós jogállamban című képzőművészeti pályázat kifejezetten a világhálón zajlik. A pályázat kiírói és a pályaművek elkészítői E-levélben tartják a kapcsolatot, s a díjazás is kizárólag az interneten történik: eszerint a legjobbnak talált öt pályaművet a magyar összművészeti portál, a www.preshaz.eu 2010. október 23-án megjeleníti.

Az alkotásokat 2010. október 10-éig kell – könnyen megnyitható, 1 megabájtnál kisebb változatban – eljuttatni a preshaz@preshaz.eu E-levélcímre.

Forrás: www.preshaz.eu