palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ébred a természet fotópályázat

Itt a tavasz, lassan új életre kelnek a növények is. Örökítsd meg ezt a pillanatot vagy kedvenc növényedet, állatodat! A tavaszköszöntő kép témája lehet még továbbá tájkép vagy csak egy pillanatkép, hangulatkép is.

A pályázat időtartama: 2012.03.25 – 2012. 05.15.

Teendő: az elkészült fotót töltsd fel a Szépzöld.hu Facebook oldalára és néhány ismertető mondattal meséld el miről szól a kép. Több képpel is lehet pályázni.

A pályázat nyertesei azok lesznek, akik a legtöbb lájkot gyűjtötték feltöltött képükhöz. Hívd segítségül barátaidat a lájkok begyűjtéséhez!

Minden lájk 1 pontot ér. A versenyben való részvétel feltétele, hogy minimum 20 db lájk érkezzen egy-egy képre. (A végső összegzésnél: pontszám egyenlőség esetén a két egyenlő pontszámmal rendelkező pályázó további 1 nap szavazási időt kap.)

A pályázatban három díj kerül odaítélésre:

  • 1. díj: 20.000 Ft értékű Szépzöld ajándékcsomag
  • 2. díj: 10.000 Ft értékű Szépzöld ajándékcsomag
  • 3. díj: 5.000 Ft értékű Szépzöld ajándékcsomag

A pályázatban minden természetes személy részt vehet, aki a Szépzöld.hu Facebook oldalának rajongója és magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkezik.

A Szépzöld.hu Facebook oldalára feltöltött képekért – annak jogtisztaságáért – kizárólag a feltöltő személy vállal felelősséget. A Szépzöld.hu fenntartja a jogot, hogy azt a képet vagy hozzászólást törölje, amely közerkölcsöt, jóérzést, jó ízlést sért. A pályázó a kép feltöltésével elfogadja a pályázatban leírt feltételeket.