palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Egészséget Mindenkihez kommunikációs pályázat

Egészséget Mindenkihez Kommunikációs Pályázat – Amennyiben az Ön szervezete pályázik a TÁMOP 6.1.2-re, támogatást biztosítunk, hogy a projektjét a legrelevánsabb környezetben, költséghatékonyan tudja megismertetni. Ott tud kommunikálni, ahol minden az egészségmegőrzésről szól, miközben egészségmegőrző kampányát havonta akár milliók ismerhetik meg. Ezen támogatással a pályázatban biztosított kommunikációs keretet még költséghatékonyabban lehet felhasználni.

 

Pályázzon Ön is az Egészségügyi Média Szövetség (EMSZ) „Egészséget Mindenkihez” című kommunikációs pályázatán és ismertesse meg egészségmegőrző kampányát havonta legalább 1.000.000* emberrel országszerte! *Elérési adatok

A pályázat rövid leírása: Az EMSZ pályázatot hirdet minden TÁMOP 6.1.2-es pályázatot beadó szervezet, önkormányzat stb. részére, melynek keretében a pályázóknak akár 75%-os kedvezményt biztosít kommunikációs felületeiből.

 A kiíró szervezet rövid bemutatása: Az EMSZ olyan, egészségügyi médiatulajdonosok összefogásával létrejött független szakmai szervezet, amely közös platformot kíván teremteni az egészségügyi szakmai média részére, a magas minőségű szolgáltatás folyamatos biztosításáért és az etikai normák betartásáért. A Szövetség fő feladatai közé tartozik a várótermi, patikai, online egészségügyi médiavállalatok minősítése, auditálása, térítésmentes ellenőrzése, valamint kórházak, szakrendelők lakossági kommunikációjához torzításmentes információs csatornák ingyenes biztosítása.

Az EMSZ társadalmi tevékenységéhez tartozik, hogy minden évben segíti a civil szervezetek 1%-os kampányát, illetve 2011-ben az Érthetően Az Egészségért Alapítvány egészségmegőrző kampányának főtámogatója volt. Bővebben: www.emsz.eu

Az Egészséget Mindenkihez c. pályázat célja: Az Egészségügyi Média Szövetség segíteni szeretné, hogy az „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok” nyertes projektjei a lehető legtöbb érintetthez juthassanak el, minél több ember ismerhesse meg őket, minél többen vegyenek részt a projektekben hozzájárulva ezzel egy egészségesebb Magyarország létrejöttéhez.

 A pályázat leírása: Az EMSZ a pályázat során a pályázók rendelkezésére bocsátja egészségügyi intézmények várótermeiben található hirdetési felületeit -B/2-es (50cm x 70cm) eloxált alumíniumkeretben  lévő plakáthelyek, amelyek országosan közel 150 szakrendelőben, 1500 háziorvosnál, összesen több, mint 7000 felületen állnak a pályázók rendelkezésére.

A pályázat során az EMSZ az alábbi kedvezményeket biztosítja a szerződött médiapartnerek listaáraiból:

  1-2 hónap 3-6 hónap 7-12 hónap
Lokális kampány (megyei/kistérségi szint)

8-15 plakát

50% 55% 60%
Regionális kampány

16-45 plakát

55% 60% 65%
Országos kampány

46 – plakát

60% 65% 75%

A pályázatok bírálata a kommunikációs tevékenység alapjául szolgáló pályázat bírálatához igazodik, azaz amennyiben a pályázatot a TÁMOP program keretében támogatandónak ítélik, úgy a pályázó jogosulttá válik az EMSZ által befogadott pályázatában foglalt kedvezmények igénybevételére.

Letölthető dokumentum

palyazati_adatlap.doc

Kérjük, töltse ki a pályázati felhíváshoz mellékelt pályázati adatlapot és küldje el a palyazat@emsz.eu e-mail címre. Az EMSZ szerződött médiapartnerei megküldik Önöknek a hivatalos ajánlatot, amelyet mellékelhetnek a TÁMOP pályázatukhoz.

Fenti kedvezmények és a médiapartnerek ajánlatai kizárólag a nyertes TÁMOP pályázatok kommunikációs tevékenységéhez vehetők igénybe és kizárólag ahhoz használhatóak fel!

A pályázatok beadása folyamatos!