palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Egyperces filmpályázat!

cinefest pályázatEGYPERCESEKET VÁRUNK! ITT A JAMESON FILMES PÁLYÁZATA!  Csinálj egy eredeti egyperces filmet, nevezz, és utazz Írországba! Előtte nyáron nézz filmeket a Holdudvarban, ősszel pedig gyere a Jameson-CineFestre.
A részletek:

Az igazi mozifanatikusok számára végre itt a nagy lehetőség, hogy megmutassák, ők mit tudnak!

A feladat nagyon egyszerű: egy filmklasszikust kell újraforgatni, akár mobillal és gyurmafigurákkal, maximum 60 másodpercben. Az ötlet a lényeg, a világhírű filmes szakemberek, a Cannes-ban díjazott Kocsis Ágnes és az Oscar-jelölt rendező, M. Tóth Géza által vezetett zsűri a kreativitást díjazza, nem a technikai hátteret.

Akár egy fényképsorozatból is megcsinálhatod kedvenc filmed egyperces remake-verzióját! A legjobb filmek bemutatója a CineFest egyik fő programja lesz szeptemberben. Nálunk kerül sor az eredményhirdetésre és a díjátadóra is, ahol a résztvevőket persze kihagyhatatlan filmek, koncertek, bulik is várják.

Most pedig elő a mobilt és a kamera-töltőtollat, hiszen kedvenc filmed egyperces és eredeti verziójával megnyerheted a fődíjat: a kétszemélyes utazást Írországba, vagy a számtalan értékes egyéb ajándék egyikét.

A filmeket augusztus 1-től töltheted föl a www.daazo.com oldalra.

Részletek a facebookon is: Jameson, a mozigépész

Bővebb információ: http://cinefest.hu/hu/hirek/20100701.html

Forrás: http://cinefest.hu