palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mediawawe fotópályázat

passport-control pályázatMEDIAWAVE PORTFÓLIÓ REVIEW 4.” FOTÓPÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2010 – A pályázatot 30 évnél fiatalabb amatőr, és hivatásos fotográfusok részére írjuk ki.

A MEDIAWAVE Portfólió Review 4. a MEDIAWAVE Passport Control Műhely fotó szekciójának 2 napos nyilvános szakmai programja, amely idén Kisharsányban, az Ördögkatlan Fesztivál ideje alatt kerül megrendezésre. A program bemutatkozási lehetőséget biztosít a pályakezdőknek és amatőröknek, valamint ismerkedési lehetőség a szakma nagyjaival és a kortárs fotóművészet tendenciájával minden érdeklődő számára.

A programon az első nap a zsűri előadásit lehet meghallgatni, a második napon a portfólióké lesz a fő szerep. Az öt zsűritag (Boltresz Attila, Horváth M. Judit, Kapolka Gábor, Pettendi Szabó Péter és Stalter György) és a nyilvános közönség minden jelentkező portfólióját megvizsgálja és személyesen mondanak véleményt a munkákról. A résztvevők a rendezvény ideje alatt betekinthetnek a Passport Control 19. szakmai munkálataiba is.


A PÁLYÁZAT PROGRAMJA:

2010. augusztus 6. (péntek):
10.00-12.00: Horváth M. Judit és Stalter György előadása, könyvbemutatója
13.00-15.00: Kapolka Gábor előadás
17.00-19.00: konzultációs lehetőség a zsűri tagjaival

2010. augusztus 7. (szombat):

10.00-15.00: a portfoliók bemutatása, szakmai értékelése

TUDNIVALÓK:

Jelenkezési határidő: 2010. augusztus 1.

A jelentkezők 8-12 darab kötetlen témájú színes vagy fekete-fehér képpel pályázhatnak. (A képek készülhetnek digitális és analóg technikára egyaránt)

A képeknek 2010. augusztus 1., 12 óráig kell megérkezniük MEDIAWAVE Alapítványhoz – elektronikus formában az passport@mediawave.hu postafiókba. Kérjük, a tárgyba írják be, hogy „Portfólió Review 4”

Nevezési díj nincs!

A személyes megjelenés ajánlott!

SZAKMAI ZSŰRI: Boltresz Attila, Horváth M. Judit, Kapolka Gábor, Pettendi Szabó Péter és Stalter György

DÍJ:

  • I. Ingyenes részvétel a következő Passport Control fotós workshopon
  • II-III. kedvezményes részvétel a következő Passport Control fotós workshopon

További információ: www.passportcontrol.eu, passport@mediawave.hu

Forrás: www.passportcontrol.eu