palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Te is időzsonglőr vagy? verseny-pályázat

időzsonglőr pályázatKeressük Magyarország IDŐZSONGLŐREIT! Olyan nők jelentkezésére számítunk, akik egyszerre sikeresek és képesek arra, hogy időt szenteljenek magukra, családjukra, akik élvezik az életet. S mindezek mellett úgy érzik, hogy szívesen osztanák meg titkukat másokkal, hogy így inspirálják a hasonló élethelyzetben levőket.

TE IS IDŐZSONGLŐR VAGY? NEVEZZ MOST!

Ha elmúltál 25 éves, töltsd ki a jelentkezési lapot a www.lifecoach.hu/idozsonglorok oldalon.
Nevezni 2010. május 17. és augusztus 8. között lehet. Érdemes minél hamarabb regisztrálnod, mert így több fordulóban is részt vehetsz!

Miért érdemes pályáznod a Nativa Időzsonglőrök pályázatán?

Te is időzsonglőr vagy?

Szereted a munkádat, odafigyelsz a párodra, a barátaidra, családodra, barátnődre, szenvedélyesen űzöd a hobbid, és mellékesen az otthonodat is rendben tartod? Számtalan tennivaló nyüzsög a fejedben, nap mint nap problémákat oldasz meg, és közben még élvezed is az életet?

Ha így van, oszd meg velünk és a hozzád hasonló nőkkel a titkodat, a tapasztalataidat!

Jelentkezz a Nativa Időzsonglőrök pályázatra, melyen 3 hónapon át havonta a következő értékes díjakban részesülhetsz:

  • 1. helyezett: kétszemélyes ausztriai welness hétvége egy 4 csillagos szállodában a Nativa jóvoltából, valamint személyes bemutatkozás interjú formájában az Éva magazinban
  • 2. helyezett: egyéves Éva-előfizetés
  • 3. helyezett: Nativa-ajándékcsomag

Hogyan jelentkezhetsz a versenyre?

Hogyan nyerheted meg a fenti díjak egyikét? Ha elmúltál 25 éves, töltsd ki a jelentkezési lapot a jelentkezés internetes oldalon, és gyűjtsd a szavazatokat!

Olyan nők jelentkezésére számítunk, akik egyszerre sikeresek és képesek arra, hogy időt szenteljenek magukra, családjukra, akik élvezik az életet. S mindezek mellett úgy érzik, hogy szívesen osztanák meg titkukat másokkal, hogy így inspirálják a hasonló élethelyzetben levőket.

Ha elmúltál 25 éves, töltsd ki a jelentkezési lapot a jelentkezés oldalon

Nevezni 2010. május 17. és augusztus 8. között lehet. Érdemes minél hamarabb regisztrálnod, mert így több fordulóban is részt vehetsz!

NEVEZZ MOST!

A verseny menete
A verseny 3 egymástól független fordulóból áll. Mindhárom fordulóban lesz egy fődíjjal, egy második helyezettnek és egy harmadik helyezettnek járó díjjal jutalmazott versenyző.

A FORDULÓK:

  • 1. forduló: 2010 május 17. 12.00-tól 2010. június 8. 12.00-ig.
  • 2. forduló: 2010 június 9. 12.00-tól 2010. július 8. 12.00-ig.
  • 3. foduló:  2010. július 9. 12.00–tól 2010. augusztus 9. 12.00-ig

A nevezési időszakkal egyidejűleg elkezdődik a szavazás az egyes fordulókban. Több versenyzőre is leadhatod szavazatod. Egy regisztrációval egy emberre egy szavazat adható le. A szavazatok száma minden forduló lezárultával nullázódik és újra indul.

SZAVAZÁS
Itt a honlapon te is szavazhatsz arra, ki legyen az adott hónap 3 nyertese!
Nevezni 2010. május 17-től augusztus 8.-ig lehet. A pályázókra folyamatosan lehet szavazni az oldalon regisztrációt követően. Az egyes fordulók eredményeit az adott forduló szavazási időszakban érkezett szavazatok száma alapján számoljuk. A forduló lezárultával a beérkezett szavazatok számát nullázzuk. A szavazás a következő fordulóban újra indul. Ha az előző fordulóban már neveztél, az adatlapod automatikusan versenyben marad a következő fordulókban is.

ZSŰRI
Az egyes fordulók szavazásának lezárultával a 3 legtöbb szavazatot kapott jelentkező közül az Éva Magazin zsűrije választja ki a forduló első helyezettjét. Minden fordulóban az első 3 legtöbb szavazatot kapott versenyző részesül ajándékban. Az ÉVA magazin zsűrije választja ki a 3 jelölt közül az első helyezettet. A zsűri elnöke Pócsik Anita, az ÉVA magazin főszerkesztője lesz.A második és 3. helyezett az egymáshoz viszonyított közönségszavazatok alapján alakul.

A nyeremények átvétele

A nyerteseket e-mailen és telefonon keresztül értesítjük.
Egyeztetést követően nyereményüket postázzuk.
Az ÉVA magazinban megjelenő anyaghoz a nyertessel fotózást és interjút szervezünk az ÉVA magazin szerkesztőségében. Ennek részleteiről telefonon egyeztetünk. Az ÉVA magazin által szervezett fotózáson történő megjelenés felmerülő költségei (utazás, étkezés) nyertest terhelik.

Bővebb információ: http://lifecoach.hu/idozsonglorok/index.php

Forrás: http://lifecoach.hu/idozsonglorok/index.php