palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Egyszerű pályázati lehetőségek a Leonardo szakképzési programban

tempus pályázatokA Tempus Közalapítvány októberi regionális információs kampányán kiderül, milyen pályázati lehetőségeket kínál vállalkozások, szakmai szervezetek számára az európai uniós Leonardo szakképzési program – legyen szó szakmai anyagok megosztásáról, konferenciákról, szakszótárakról vagy belső képzésekről.

Egy európai együttműködésben való részvétel szakmai fejlődési lehetőséget biztosít a munkatársak és a vezetők, ezáltal pedig az egész szervezet számára. A nemzetközi kapcsolatok kiépítése akár a piacbővítés eszköze vagy éppen az innováció motorja egyaránt lehet.

A résztvevők gyakorlati tájékoztatást kapnak arról, hogyan küldhetik munkatársaikat szakmai gyakorlatra, illetve hogyan fogadhatnak külföldi gyakornokot saját vállalkozásuknál, hogyan kapcsolódhatnak be a szakképzési jó gyakorlatok cseréjébe, vagy hogyan vehetnek részt új képzési anyagok, módszerek kidolgozásában vagy adaptálásában, nemzetközi együttműködés keretében.

Várjuk Önt is Győrben október 14-én, Nyíregyházán október 19-én, Pécsen és Szolnokon október 21-én, Zalaegerszegen és Miskolcon október 28-án, illetve Budapesten november 9-én és 16-án.

Az információs napokon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges. További információ és jelentkezés a Tempus Közalapítvány honlapján: www.tka.hu >> Rendezvények menüpont alatt.