palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Emberi jogi disputa verseny

Az Amnesty International Magyarország emberi jogi disputa versenyt hirdet az Emberi Jogi Világnap alkalmából.


A versenyre olyan 5 fős csapatok (5 diák vagy 4 diák +1 felnőtt) jelentkezését várjuk, akik szeretnék összemérni vitakészségüket és emberi jogi tudásukat kortársaikkal, szakmai zsűri előtt.

Helyszín: Gödör Klub
Időpont: december 10-én, 13:00-16:00 között

A verseny menete:

Jelentkezési határidő: december 03. 12:00

Az oktatas@amnesty.hu e-mail címre várjuk a jelentkező csapat nevét, a csapattagok nevét és a kapcsolattartó személy elérhetőségeit. Egy iskolából több csapat is jelentkezhet.

A beérkezett jelentkezésekre válaszként a csapatok megkapják a 20 tételmondatból álló listát. Ezek a tételmondatok az elődöntőben előforduló tételmondatokat jelentik, melyekre előzetesen fel tudnak készülni a versenyzők.

December 10-én 12:30-tól várjuk a csapatokat a helyszínen, ahol megtörténik a sorsolás; 13:00-kor kezdetét veszi az elődöntő, mely 8 perces vita-fordulókból áll; 15:30-kor pedig a legjobb három csapat méri össze a tudását, hosszabb felkészülési idővel, frissen kapott tételmondatok alapján.

16:00-kor eredményhirdetés, melyen minden csapat emléklapot és kisebb jutalmat; a három győztes csapat pedig ajándékcsomagot kap.

ÉRDEKLŐDNI és JELENTKEZNI is tehát: oktatas@amnesty.hu