palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Energia – mérlegen az egészség!pályázat általános iskolásoknak

TéT platform pályázatA TÉT Platform pályázatot hirdet „ENERGIA – MÉRLEGEN AZ EGÉSZSÉG!” címmel általános iskolai osztályok számára. A pályázat célja: A pályázat célja, hogy az oktatási anyagból merítve a diákok összeszedjék, átgondolják és elmélyítsék az egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteiket.
Ezt támogatandó a TÉT Platform ingyenesen hozzáférhetővé tett egy a civil szervezetek, a táplálkozás-tudomány, a kormányzat és az üzleti szféra összefogásában készült oktatási segédanyagot. A korosztályoknak megfelelő tudásanyaggal és nyelvezettel készült anyag segítséget nyújt a pedagógusoknak a gyermekek helyes táplálkozással és az egészséges, mozgásban gazdag életmóddal kapcsolatos tudatformálásában. Az oktatási segédanyagok letölthetők innen.

A pályázat témája: Az osztályoknak egy olyan plakátot kell készíteniük, amely az Energiamérleget szemlélteti minél ötletesebb, fantáziadúsabb formában. A beadott pályamunkák készülhetnek bármilyen technikával (pl. ceruzarajz, vízfesték, montázs, fotóaplikáció, mozaik, stb.)

Pályázati feltételek:

  1. A diákok által készített, az Energiamérlegről készült plakát fényképének beküldése ajánlottan .jpg formátumban, maximum 5 MB terjedelemben.
  2. Az oktatási anyag gyakorlati használatával kapcsolatos kérdőív kitöltése és visszaküldése e-mailben a felkészítő pedagógus részéről. A kérdőív mellékelése nélkül nem tudjuk elfogadni a diákok pályázatát!

Letölthető dokumentum

kérdőív

Kérjük, hogy a kitöltött kérdőívet e-mailben, a pályázati anyagról készült fényképekkel együtt küldjék vissza!

A pályaművek elbírálása és díjazása:
A pályaműveket a TÉT Platform Oktatási Munkacsoportjának tagjai bírálják el. A tagok a  gyerekek alkotó fantáziáját, kreatív ötleteit és kivitelezését fogják díjazni. A zsűri fenntartja a jogot arra, hogy indokolt esetben egy-egy helyezést ne ítéljen oda, vagy megosztott díjazásban részesítsen pályázókat.

A legszebb alkotást beküldő osztályokat értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

  • I. díj: 200.000 Ft értékű,
  • II. díj: 100.000 Ft értékű,
  • III. díj: 50.000 Ft értékű sportszer vásárlási utalvány


Beküldési határidő: 2010. november 30
.

Beküldési cím: palyazat@tetplatform.hu

A pályázatban kérjük feltüntetni a következő adatokat:

  • Iskola neve
  • Osztály száma
  • Felkészítő pedagógus neve
  • Elérhetőségek: iskola címe, e-mail cím, telefonszám.

Elérhetőségek:

Cím: H-1012 Budapest, Kuny Domokos u. 13-15.
Telefon: +36 30 258 4775