palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

EPER műsorkészítői felhívás

Műsorkészítési pályázatot hirdet felsőoktatásban dolgozók és tanulók részére az ELTE egyetemi rádiója, az EPER. Jelentkezés: 2017. szeptember 20-tól folyamatosan.


Az ELTE BTK Médiakutatási és Művészetelméleti Intézetének technikai és szakmai segítségével működő Egyetemi Rádió, az EPER – melynek kiemelten fontos célja a vételkörzetében élők tájékoztatása az egyetemen folyó tudományos, kulturális és művészeti tevékenységről, az ELTE diákéletéről – pályázatot hirdet népszerű ismeretterjesztő műsorok készítésére a tudományok és a művészetek bármely területéről.

Ötperces, dinamikus, szerkesztett, lehetőleg több megszólalóval, belső és/vagy külső helyszíne(k)en rögzített, hangeffektekkel színesített, de jogvédett zenét nem tartalmazó munkákat várnak.  Egy pályázó összesen max. 3 db 5 perces (önálló és/vagy sorozati) adás elkészítésére pályázhat. A műsorok szerkesztettek, a felvételhez az Egyetemi Rádió biztosít mobil- és stúdiótechnikát, ill. stúdiót.

A pályázaton bármely hazai vagy külföldi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy dolgozója részt vehet.
Pályamunkaként a megpályázott adások rövid, kivonatos forgatókönyvét várják, mely tartalmazza a témát, annak feldolgozását, a műsor kivonatos menetét, a megszólalók körét, a tervezett hanghatásokat, egy 5 perces adás felvételének/elkészítésének az ütemezését, valamint a pályázó adatait.

A pályázat díjazott, nyerteseivel az EPER szerződést köt.  A nyertes az adásokat szerződés szerint elkészíti és átadja az EPER-nek nyilvánosságra hozatal céljából. A műsorokat FM, online és közösségi csatornákon is nyilvánosságra hozzák.

A szinopszisokat pdf formátumban várják, 2017. szeptember 20-tól folyamatosan.

További információ: hhargitai@gmail. com