palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Európai vállalkozói lét 2010 videópályázat

vallalkozoGondolt valaha is arra, hogy saját maga főnöke legyen és vállalkozásba fogjon? Szeretné, ha azt csinálhatná, amit szeret, ahelyett hogy fizetésért cserébe mások utasításait kövese? Ha igen, Ön eltérően gondolkodik, mint az európaiak többsége, akik sohasem foglalkoztak ezzel a kérdéssel.


Az Európai Bizottság felhívást adott ki a filmbarátok számára, amelyben felkérik őket, hogy mutassák meg kreativitásukat és hozzáértésüket egy rövid videofilm készítésével, amely a következő kérdésekkel foglalkozik: Mi a lényege a vállalkozói létformának? Mi bátoríthatná az embereket arra, hogy vállalkozóvá váljanak? Mi számolhatná fel a régi előítéleteket, és nyújthatna új jövőképet a vállalkozói létforma számára?

Az Európai Bizottság a következő három kategóriában tűzött ki díjakat:

  • „Vállalkozói létforma – más életmód”
  • „Vállalkozói létforma – kivívások és eredmények”
  • „Vállalkozói létforma – út a jövőbe”

A három kategória mindegyikének győztes videofilmje 3 333 eurós, a második helyezettek 2 222 eurós, a harmadik helyezettek pedig 1 111 eurós díjat kapnak.

Azon versenyzők között, akik nem részesülnek a fent meghatározott kilenc díjban, öt egyenként 555 eurós különdíjat osztanak ki. Ezeket a különdíjakat csak 25 éves vagy fiatalabb személyek kaphatják.

A legjobb videofilmek készítői meghívást kapnak Ea kis- és középvállalkozások európai hetének keretén belül 2010. május 25-én Brüsszelben megrendezendő ünnepélyes díjátadóra.

A pályázatok beadásának határideje 2010. április 9.

Itt találja a pályázat promóciós anyagát PDF PDF.
Itt találja a részletes pályázati feltételeket PDF.

Bővebb információ: http://ec.europa.eu/enterprise/policies/entrepreneurship/video-award/index_hu.htm

Forrás: http://ec.europa.eu/enterprise